Cosmin Cernat pleacă cu Mădălina, soția lui, în Dominicană la „Insula de 1 milion”: „Ne gândim ce să luăm cu noi”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului „Insula de 1 milion” o va avea alături de el, în Republica Dominicană, pe soția sa, Mădălina, dar și pe Matei, fiul soției sale din căsătoria anterioară. Cernat de abia așteaptă să înceapă aventura din Republica Dominicană, alături de familie. 

Cosmin Cernat (48 de ani) va fi prezentator și ghid la super show-ul de aventură „Insula de 1 milion", care va începe, în curând, la Kanal D. 

Prezentatorul a anunțat că îl vor însoți în însorita Republică Dominicană atât soția sa, Mădălina, cât și Matei, fiul din căsătoria anterioară a Mădălinei. 

„Merg în Republica Dominicană cu Matei și Mădălina. Matei are 19 ani. A spus că de abia așteaptă să plecăm și că e fericit că ne întoarcem acolo. Când am ajuns prima dată în Republica Dominicană (pentru „Exatlon”), pe Matei și pe Ayana i-am înscris la școală online, în Canada, și el acum termină această școală în regim online”, a povestit Cernat, la Kanal D.

Înainte de plecarea în Dominicană, prezentatorul a acordat un interviu, pentru Click!, despre cum anume decurg pregătirile pentru marele show, de la Kanal D, dar și despre experiențele care îi așteaptă acolo atât pe el, cât și pe cei 50 de concurenți, deja înscriși în competiție. 

Click!: Cosmin, cum a venit propunerea să prezinți acest show și ce anume crezi că i-a făcut pe producătorii de la Kanal D să se oprească la tine?

Cosmin Cernat: Propunerea de a prezenta reality-ul „Insula de 1 milion” a venit ca o surpriză plăcută pentru mine. Cred că a contat modul în care am gestionat prezentarea unui super reality cum a fost  „Exatlon”. 

Vin la „Insula de 1 milion” cu experiență în emisiuni de acest gen și abilitatea mea de a crea conexiuni autentice cu concurenții și telespectatorii. Cumva mă voi întoarce acolo unde a început călătoria noastră în a aduce reality-uri inspiraționale, care au puterea să schimbe destine, dar și obiceiuri de consum la nivelul unui public uriaș. După „Exatlon” urmează „Insula de 1 milion”!

Cosmin Cernat: „ Mi-e dor să revăd plajele din Dominicană”

Click!: Cu ce gânduri te întorci în Dominicană? Practic, ai ceva amintiri acolo…

Cosmin Cernat: Întoarcerea mea în Dominicană este plină de emoție. Amintirile mele de acolo sunt legate de experiențe incredibile și de legături puternice formate cu concurenții, cu oamenii care mi-au fost alături și cu telespectatorii. Mi-e dor să revăd plajele de o frumusețe uluitoare din Republica Dominicană și să intru din nou în dinamica și atmosfera aceea care te fură cu totul, care te face să trăiești la maximum o experiență unică. 

Click!: Ce deosebește „Insula de 1 milion”de „Exatlon”, în prezent „Survivor”? Ai ceva sfaturi avizate pentru concurenți? Miza pusă în joc este uriașă…

Cosmin Cernat: Miza este una uriașă, 1 milion de lei. Iar, provocările pentru cei 50 de concurenți vor fi extrem de dificile. Va fi o competiție individuală, nu una de echipă. Iar, inteligența socială va conta cel mai mult. 

„Banii sunt ochiul dracului”

Va fi important modul în care știi să te apropii de oameni, dar fără să minți, fără să încerci să pari ceea ce nu ești; toate maștile cad în cele din urmă. 

Miza aceasta, de 1 milion de lei, va scoate din oameni tot ceea ce este mai bun, dar și ce este mai rău. Cum se spune, „Banii sunt ochiul dracului”. 

Caracterele celor 50 de concurenți vor ieși la iveală, acesta va fi de fapt spectacolul naturii umane, dincolo de cel al peisajelor care îți taie răsuflarea. Sfatul meu pentru concurenți, așadar, este să fie ei înșiși, să fie autentici.

Click!: La ce anume să se aștepte concurenții care s-au înscris într-un astfel de show?

Cosmin Cernat: Concurenții trebuie să se aștepte la provocări emoționale, mentale, în primul rând. „ Insula de 1 milion” este un test de rezistență și adaptabilitate, iar cei care participă trebuie să fie pregătiți pentru orice.

Click!: Vei fi și prezentator, dar și ghid al concurenților. Cât de pregătit ești tu pentru o astfel de provocare?

Cosmin Cernat: Aduc în acest super show toata experiența mea de om de televiziune; le voi fi concurenților aproape, pe tot parcursul competiției, le voi fi ghid și voi transmite publicului, cât pot de bine, toată tensiunea și emoția din Republica Dominicană, de la „Insula de 1 milion”.

„Nu va fi o tabără de cercetași, va fi o competiție dură!”

Click!: Un astfel de show presupune și a sta departe de familie pentru o perioadă de timp. Ce anume trebuie sacrificat pentru o astfel de competiție? Ce crezi că îi atrage pe concurenți, banii sau experiența în sine, care este una o dată în viață?

Cosmin Cernat: Spuneam că provocarea emoțională va fi uriașă pentru cei 50 de oameni cu vârste, pasiuni, profesii diferite. Separarea de cei dragi, izolarea, lipsa confortului cu care erau obișnuiți, toate acestea vor fi, cred, cele mai mari piedici.  

Mai cred, însă, că fiecare concurent este motivat puternic de dorința de a câștiga premiul în bani și de a trăi o experiență unică. Pentru mulți, această aventură este o oportunitate de creștere personală, de indeplinire a unui vis, de depășire a limitelor.

Nu va fi o tabără de cercetași, ci va fi o competiție dură, concurenții încă nu cred că realizează ce îi așteaptă.

Click!: Când va debuta show-ul?

Cosmin Cernat: Vom anunța, cu siguranță, acest lucru. Acum ne pregătim, suntem entuziaști, ne gândim ce să luăm cu noi acolo, foarte puține lucruri sunt premise concurenților. 

Iar, eu deja am obiceiul acesta format să iau cu mine doar ce este esențial. Fiți cu ochii pe Kanal D, în curând, „Insula de 1 milion” vă va capta atenția, nu vreau să spun vorbe mari, dar se anunță a fi cel mai amplu experiement social televizat și un nou nivel în ceea ce privește reality-ul de aventură.

Insula de 1 milion Kanal D JPG

50 de concurenți pornesc în aventura vieții lor, „Insula de 1 milion"

În cadrul reality-ului de aventură „Insula de 1 milion", ce va fi difuzat în curând la Kanal D, 50 de participanţi se vor angaja într-o competiţie individuală pentru a-şi realiza cele mai îndrăzneţe visuri. 

Oportunitatea de a se îmbogăți „peste noapte” îi aşteaptă pe aceştia, condiţia fiind depăşirea tuturor obstacolelor întâlnite şi obținerea unui număr cât mai mare de brăţări de pe Insula de 1 milion. 

La începutul competiţiei, fiecare concurent va primi o brăţară cu o valoare de 20.000 de lei, cele 50 de astfel de brăţări având o valoare totală de 1.000.000 de lei și reprezentând miza uriașă a competiției.

Scopul participanţilor este de a aduna cât mai multe brăţări pe parcursul competiţiei, fie prin câştigarea lor în diverse probe, fie prin moştenirea lor de la cei care părăsesc concursul. În această luptă, abilităţile sociale ale concurenţilor şi modul în care reuşesc să câştige încrederea celorlalţi vor fi decisive. Formarea alianţelor şi cultivarea prieteniei se dovedesc a fi cele mai puternice instrumente pentru a triumfa în acest concurs. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net