Monica Iagăr, adevărul despre despărțirea de Cosmin Cernat! „A fost doar...!”

Ultima actualizare:

La 50 de ani, Monica Iagăr este o femeie și o mamă împlinită. Este la a doua căsnicie cu fostul campion la judo, Cristi Neacșu, cu care are și un băiețel, Efrem. Cât despre fostul partener, Cosmin Cernat, fosta atletă, a catalogat această relație ca fiind una pasageră

După divorțul de Cosmin Cernat, Monica Iagăr (50 de ani) și-a găsit liniștea alături de fostul campion la judo Cristi Neacșu. Cei doi au împreună un băiețel, Efrem, care a venit pe lume în 2019.

Monica mai are, însă, două fete din mariajul cu prezentatorul şi realizatorul TV, Cosmin Cernat, cu care a fost nouă ani împreună.

Monica Iagăr și Cosmin Cernat au divorțat în 2009, iar în 2011, prezentatorul de televiziune se recăsătorea cu Mădălina Moroșanu, femeie despre care s-a spus că ar fi fost principalul motiv pentru care cei doi au decis să pună punct mariajului.

Până la urmă, cei doi au ajuns la un numitor comun de dragul celor două fete ale lor, Ayana (20 ani) şi Maya (14 ani).

Monica Iagăr: „În relația anterioară era o luptă!”

Relația anterioară a fost o relație pasageră. Era o luptă între a face sport și a a avea o relație. Acum am o relație adevărată. Acum sunt acasă, cresc copii, fac de mâncare, e o viață de familie așa cum trebuie.

Pentru mine și despărțirile și eșecurile din sport sunt aceleași. Așa cum m-am montat după eșecul din viața personală, așa m-am montat și după eșecul din sport. Viața merge înainte. E greu, așa e. Pentru copiii noștri trebuie să fim exemple și pe ei nu trebuie să afecteze niciodată.

Nu am stat să pritocesc fiecare relație. Momentul acela e șters și închis pentru mine”, a dezvăluit, fosta mare atletă, în emisiunea „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV.

La 46 de ani, după ce a trecut prin divorțul dureros de Cosmin Cernat și după ce a pierdut o sarcină, atleta, care s-a remarcat prin performanțe deosebite la săritura în înălțime, a apelat la fertilizarea în vitro, pentru că își mai dorea foarte mult un copil, mai precis un băiat.

Vedeta l-a născut pe micuțul Efrem în august 2019. Monica Iagăr și campionul la judo, Cristi Neacșu, au făcut nunta și botezul în aceeași zi, în toamna lui 2019.

Am dorit să fie o relație a la long până la capăt, el nu a avea copii și atunci am hotărât să mai fac un copil. Am folosit laboratoarele din Grecia. Nu a fost din prima. Am făcut două transferuri înainte, trei embrioni de fiecare dată. Ziceam: Doamne, ce ne facem dacă se prind toți trei!

Nu există rețete în relații. Nu există căsnicie ideală, nu cred. În primul rând, partenerul trebuie să te respecte, înainte de lugu-lugu. Nu contează actele, decât pentru copii poate. Dar dacă ești creștin, trebuie să treci și pe la Dumnezeu. Am hotărât cu Cristi să ne căsătorim.

Aș trece peste un moment de infidelitate. O infidelitate de o noapte nu este motiv de divorț, una de mai multe luni, da. Că avut el un delict, asta este. E ca și cum ai trecut pe roșu”, a mai spus Monica.

„Am câștigat 1 milion de dolari din sport”

Dublă campioana europeană la săritura în înălțime, Monica Iagăr, s-a retras în 2006 din sport, pentru a se dedica familiei.

Am câștigat bani mulți la vremurile acelea. Un milion de dolari au fost cu totul. Au fost suficienți. Am fost suficient de plătită pentru ceea ce am făcut eu la momentul acela. Era, într-adevăr, o diferență între Est și Vest, așa e. Nu am vrut să rămân în altă țară, cu toate că puteam.

Banii aceștia i-am câstigat, dar nu am rămas cu ei. Mi-am construit o casă atunci cap coadă, care este casa copiilor, le rămâne lor. Și am mai făcut investiții în imobiliare”, a mai spus fosta mare atletă, în aceeași emisiune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net