Cum a ajuns să joace Mihai Mărgineanu în Las Fierbinți. „Prestațiile urmau a nu fi plătite!”

Ultima actualizare:

Mihai Mărgineanu a povestit cum a ajuns să primească un rol în serialul de comedie Las Fierbinți, de la Pro TV. Puțini știu că artistul fusese chemat pe platourile show-ului pentru complet altceva. Iată ce a dezvăluit!

Cum a ajuns să joace Mihai Mărgineanu în Las Fierbinți Foto: Pro TV
Cum a ajuns să joace Mihai Mărgineanu în Las Fierbinți Foto: Pro TV

Mihai Mărgineanu a intrat perfect în pielea personajului său din Las Fierbinți, Ardiles, și reușește de fiecare dată să aducă râsete în casele telespectatorilor. Însă cum a ajuns cântărețul să primească acest rol? Acesta a dezvăluit că fusese chemat de către producători pentru complet altceva.

Cum a ajuns Mihai Mărgineanu să intre în echipa Las Fierbinți

E simplu! Dragoș Buliga avea nevoie de muzica originală pentru pilotul pe care îl pregătea. M-a chemat la o întâlnire, pe care eu o credeam a fi una legată de bere și alte activități libere, și mi-a propus să fac muzica pentru proiectul lacare se gândea.

Proiect care nu avea susținere din partea niciunui șef mai mare din vreo televiziune, așa că prestațiile urmau a NU fi plătite. Dar, pentru că este un mare dar, din echipa care mergea la drum, TOT GRATIS, făceau parte Bobo, Leonid, Rait, Tinca, Costi, Mălăele, așa că am zis imediat DA”, a povestit Mihai Mărgineanu, pentru Viva

Cum a luat naștere personajul interpretat de Mărgineanu

Astfel, Mărgineanu trebuia să se ocupe de partea muzicală a show-ului, însă ulterior i-a fost găsit și un rol, integrându-se atât de bine în întregul „peisaj”.

„Treaba mea era să asigur coloana muzicală și să apar în anumite momente cu o chitară în mână, să cânt live niște cântecele pe care le compuneam strict pentru momentele alea. 

Așa că am profitat de momentul creat și l-am rugat pe Dragoș să îmi regizeze un videoclip, cu aceeași echipă, pentru cântecul „Melci, scoici, raci”. Acesta urma să fie promo pentru un eventual spectacol..

Peste un an, Las Fierbinți s-a lansat și a rupt audiențele, eu am lansat un disc nou cu „Zaritza” și am făcut un spectacol la Sala Palatului. La scurt timp, chitaristul ochelarist cu lentilă spartă a căpătat un nume și o activitate: Ardiles, hoțul satului!”, a mai spus artistul.

Ce spune Mihai Mărgineanu despre personajul lui

Mărgineanu susține că îi este ușor să își interpreteze personajul, deoarece l-a putut crea și după preferințele sale. 

Ardiles este un hoț ordinar și l-am privat de orice calitate pe care ar trebui să o aibă un om obișnuit. Nu a fost greu să fac asta, pentru că Ardiles a apărut odată cu filmul, deci nu trebuia să joc un personaj deja consacrat. Ceea ce, probabil, ar fi fost mai dificil un pic.

Ardiles trebuie să fie plin de defecte, pentru ca nu cumva, Doamne ferește!, să și-l ia cineva drept model (..)”, a continuat el.

Care este atmosfera de la filmări

Cât despre atmosfera de la filmări, așa cum probabil deja bănuia toată lumea, se râde mult, umorul e la el acasă, însă protagoniștii sunt și serioși atunci când trebuie și știu să îmbine amuzamentul cu munca de actor.

Vorbind strict despre echipa noastră, pot spune că la filmări toată lumea este focusată în principal pe ceeace are de făcut (..) Pe mine nu mă distrează nimeni în viața asta cum mă distrează el (Bobonete n.r). S-au legat niște lucruri, s-au sudat niște legături. (..) În general se râde mult”, a povestit Mărgineanu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net