Cum a reușit Celentano din „Las Fierbinți” să slăbească 23 de kilograme. Motivul pentru care a luat această decizie: „Am schimbat tot...”

Adrian Văncică, cunoscut pentru rolul lui Celentano din „Las Fierbinți” a dezvăluit cum a reușit să slăbească 23 de kilograme. Mai mult, actorul a precizat și ce l-a determinat să ia această decizie.

Celentano a slăbit 23 de kg
Celentano a slăbit 23 de kg

„Am schimbat tot, de la ce mănânci, ce bei, cu cine stai...”

Adrian Văncică a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a dezvăluit cum a ajuns să slăbească 23 de kilograme. Celentano susține că a depus mari efoturi pentru a ajunge la această performanță și a precizat că ar fi ajuns la 100 de kg dacă nu ar fi avut curajul să ia această decizie.

„Am schimbat tot, de la ce mănânci, ce bei, cu cine stai, la ce oră te culci, la ce oră mănânci, tot. Te vedeai de multe ori cu prieteni și te vedeai și mai desfăceai o sticlă de vin și după aia încă una și încă una, și după aia zic: Dacă noi nu mai bem, mai avem ce discuta? Cu unii da, cu unii nu și cu ăia cu care nu mai aveam ce discuta nu m-am mai văzut și cu ăia cu care am mai avut ce discuta ei sunt pe vin și eu pe apă. Funcționează foarte bine”, a povestit Adrian Văncică în emisiunea lui Măruță.

„La dulciuri mi-a fost greu să renunț”

De asemenea, Celentano a explicat că a fost nevoit să renunțe la foarte multe lucruri, alimentația fiind cea mai importantă în acest proces.

„E foarte clar, când e de slăbit frigiderul e Dumnezeu. Adică ăla e dușmanul numărul 1, acolo trebuie umblat, poți să faci tu ce sală vrei, ce mușchi vrei, să alergi tu pe munți de nebuni, dacă nu închizi frigiderul. La dulciuri mi-a fost greu să renunț, mâncam o tavă de tiramisu o dată.

Mie îmi place mâncarea, acum, când îți povestesc, mie îmi plouă în gură. (…) Eu în continuare duc această luptă, nu îmi e ușor! (…) Când mi-a intrat mie în cap că e momentul să schimb ceva în viața mea, zero (n.r. a renunțat la alcool), când zic zero, nici să miroși, zero, zero”, a mai spus actorul.

Mai mult, Celentano a renunțat și la fumat pentru a avea un stil de viață complet sănătos.

„Au început să se întâmple în jurul meu tot felul de evenimente mai triste care mi-au dat de gândit și am zis: Pot să fac ceva? Oamenii ăia ar fi putut să facă ceva?. Și să îți mai spun ceva. Pe 15 august am făcut 2 ani de când nu mai fumez. Tot așa, bang”, a explicat Adrian Văncică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net