Cum arată mormântul actorului John Heard, tatăl lui Kevin din „Singur acasă”. A decedat în anul 2017, la vârsta de 71 de ani

La 71 de ani, în anul 2017, se stingea din viață marele actor John Heard. Acesta a fost îndrăgit mai ales pentru rolul din „Singur acasă” și „Singur acasă 2 - pierdut în New York”, interpretându-l pe tatăl lui Kevin. 

John Heard
John Heard

Mormântul actorului John Heard se află în Ipswich, Regatul Unit. Deși au trecut câțiva ani de la moartea lui John Heard, fanii și familia încă îi mai aduc flori, pesemne că nu l-au uitat.

Cine a fost actorul John Heard

John Heard a fost un actor foarte talentat, care s-a impus ca o figură respectată la sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80 și a devenit, mai apoi, cunoscut pentru rolul lui Peter McCallister, tatăl lui Kevin McCallister (Macaulay Culkin), din filmele „Singur acasă” (1990, 1992).

John s-a născut în Washington, D.C. Mama acestuia a fost Helen (Sperling), care a jucat în teatrul comunitar și tatăl său a fost John Heard, care a lucrat pentru guvernul american. John s-a impus cu rolurile avute în filmele Between the Lines (1977), Chilly Scenes of Winter (1979) (cunoscut și sub numele de Head Over Heels) și Heart Beat (1981) (în care l-a interpretat pe Jack Kerouac. A strălucit, de asemenea, în rolul reverendului Dimmesdale (unul dintre primii ipocriți religioși ai Americii) în versiunea PBS din 1979 a cărții „The Scarlet Letter” (1979) de Nathaniel Hawthorne (1979).

Atât „Chilly Scenes of Winter”, cât și „Cutter's Way” (lansate inițial sub numele de „Head Over Heels” și, respectiv, „Cutter and Bone”) au fost relansate sub noi titluri după ce au eșuat la prima lor lansare. Cele două relansări au contribuit la redefinirea practicii prin care marile studiouri tratau filmele mai mici, de calitate „art house”, lansându-le cu grijă în cinematografe selecționate, cu campanii de marketing pe măsură, astfel încât să ajungă la publicul potrivit. Mai târziu, studiourile aveau să își dezvolte propriile filiale independente de filme de artă pentru a se ocupa de astfel de filme, astfel încât acestea să nu cadă printre fisuri, cum a fost cazul primelor lansări ale celor două filme ale lui Heard, care nu s-au bucurat de un succes prea mare. 

La începutul anilor 1980, Heard părea pe cale să se afirme ca actor american important și chiar se afla pe calea spre celebritatea cinematografică. La acea vreme, exista o glumă care presupunea confundarea lui Heard cu John Hurt și William Hurt din cauza asemănării numelor de familie. La vremea respectivă, acești contemporani erau considerați egali în ceea ce privește puterea lor de staruri ale lumii cinematografice.

La începutul anilor '80, era ciudat ca cineva să spună că Heard, celebrul personaj din „Singur acasă” va deveni câștigătorul unui premiu Oscar că va beneficia de multiple nominalizări. A continuat să lucreze la proiecte A-List, interpretând rolul fiului nu prea simpatic al lui Geraldine Page în „The Trip to Bountiful” (1985) (pentru care Page a câștigat propriul Oscar) și pe cel al rivalului adult al lui Tom Hanks în „Vreau să fiu mare” (1988), dar în a doua parte a deceniului nu a reușit să se impună ca actor principal și a jucat roluri secundare. Apărând și la televiziune, a fost nominalizat la premiul Emmy pentru rolul unui detectiv de poliție corupt din Clanul Soprano (1999). 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net