Cum e Laura Mușuroaea în postura de mamă singură! Ce spune celebra vloggeriță despre relația cu tatăl copilului

Ultima actualizare:

Frumoasa vloggeriță de beauty, Laura Mușuroaea, este mamă singură acum. Are un băiețel de 3 ani și jumătate, pe Matti, pe care îl crește atât cu ajutorul mamei sale și al bonei, dar și cu ajutorul tatălui copilului, Alex, cu care se pare că a rămas în relații bune de dragul micuțului. Laura a povestit, mai multe, într-un interviu pentru Click!

Laura Mușuroaea este o celebră vloggeriță
Laura Mușuroaea este o celebră vloggeriță

Proaspăt întoarsă dintr-un trip de 7 zile în Turcia, în Cappadocia, Laura Mușuroaea abia aștepta să ajungă acasă la băiatul ei. Unul dintre cei mai apreciați vloggeri de beauty din România, Laura Mușuroaea, ne-a povestit cum e viața ei acum, după ce s-a despărțit de tatăl copilului, Alex, pe care l-a cunoscut pe Internet. 

  • Cum a fost în Cappadocia?

A fost foarte interesant să văd Cappadocia cu zăpadă, nu mă așteptam să fie așa. Mi-a plăcut că am avut și puțin timp liber și am putut explora pe genul mai aventuros, chiar dacă a fost o excursie circuit.

  • Laura, cum ești tu ca mămică?

Sunt agitată ca mămică. Băiețelul meu are 3 ani și jumătate și îmi place că avem o relație foarte specială. Încerc, pe cât posibil, să petrec cât mai mult timp cu el, dimineața mă trezesc foarte devreme ca să mai recuperez din muncă, în așa fel încât să nu iau din timpul dedicat lui. Deși cumva e mămos când e cu mine, totuși, în societate e mai independent și vrea să exploreze, vrea să încerce tot felul de chestii, e foarte sociabil, și mă bucur să îl văd așa.

Laura și fiul ei, Matti. Foto: Facebook
Laura și fiul ei, Matti. Foto: Facebook
  • Îți mai dorești și alți copii la un moment dat?

Sincer, da! Chiar mi-ar plăcea să mai fac măcar un copil

  • Ce provocări profesionale mai urmează la tine? Ești foarte activă pe social media!

Sinceră să fiu, încerc acum să dezvolt un magazin de cosmetice, sustenabile, vegane, bio și așa mai departe, abia am început anul trecut în decembrie și mai am mici planuri. Mă gândeam inclusiv la ideea de a merge la un reality-show, dar vedem.

  • Ai primit oferte în acest sens?

Oarecum! Au fost discuții și să vedem ce urmează. Sunt destul de entuziasmată, mai ales că eu sunt așa, mai aventurieră, și îmi place să mă duc, să fac.

  • La Asia Express?

Și Survivor! Vedem unde se merge! Oricum, eu sunt entuziasmată, eu mă bag, eu zic tot timpul "Da", deci e ok!

  • Care a fost cea mai mare provocare din viața ta de până acum?

Printre cele mai mari provocări a fost toată treaba asta cu a deveni mamă singură, pentru că nu e foarte ușor! Oricât de modernă e societatea în ziua de azi, tot mai există o reticență față de ideea asta de a separa o familie și față de faptul că, dacă nu ești împreună cu tatăl copilului, înseamnă că nu mai sunteți o familie, ceea ce nu e deloc adevărat!

Adică eu cu Alex, în continuare considerăm că suntem o familie, doar că nu mai formăm noi un cuplu și a fost puțin o provocare, mai ales să avem curajul să facem treaba asta, că de fapt aici a fost cel mai greu, să avem curajul să recunoaștem că nu mai putem să continuăm în varianta asta!

Citește și: Amalia Enache: "E foarte greu să fii părinte singur"

  • Dar cine te ajută cel mai mult cu băiețelul tău?

Mă ajută mama, plus că am și bonă și în weekend este la tatăl lui și ne descurcăm. Oricum, când avem nevoie de ajutor, ne ajutăm unul pe altul fără nicio problemă. Noi am tras foarte-foarte mult în ideea asta, că orice s-ar întâmpla între noi îi datorăm lui Matti să rămânem prieteni și să ne înțelegem bine pentru el, ca el să nu fie la mijloc și să vadă un exemplu de doi părinți fericiți, chiar dacă sunt separați. Să vadă ce înseamnă să fii fericit.

  • El seamănă mai mult cu tine sau cu tatăl lui?

Lumea zice că seamănă cu mine, alții spun că seamănă cu tatăl lui (foto jos). Mie mi se pare că e Matti și atât!

  • Ce îți dorești tu pentru băiețelul tău, așa, pe mai târziu?

Îmi doresc foarte, foarte mult să fie un om bun, asta mă interesează cel mai mult și să știe și să învețe cum să fie fericit. Dacă ai lucrurile astea două, te descurci în viață!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net