Cum i-a închis Huidu gura Escai după ce a vrut să-l dea în judecată pentru episodul „se f*** butonul”? „Ce era acolo pe casetă era mult mai grav”

Ultima actualizare:

Considerat de mulți și în prezent persona non grata, cârcotașul Șerban Huidu (47 de ani) a făcut dezvăluiri de senzație, invitat de Mihai Morar la podcastul „împăcării”. Huidu a vorbit despre scandalul cu Andreea Esca, dar și despre fostul coleg de la „Cronicuță”, care i-a dat și el „ignore”, Mihai Găinușă. 

Andreea Esca nu i-a iertat nici până în ziua de azi pe „cârcotași” după ce aceștia au difuzat, cu ani în urmă, în emisiunea lor de la Prima TV, imaginile în care vedeta PRO TV înjura de mama focului chiar  înainte de jurnal.

În timpul unei pauze, Andreea nu a închis microfonul și înregistrarea cu ceea s-a vorbit atunci în studio cu echipa de emisie a ajuns în mâinile  „cârcotașilor”. 

 „Vezi că s-a f***t iar asta, că eu aud tot în casca mea”, spune Andreea, în clipul difuzat în premieră la Cronica Cârcotașilor. Ulterior, imaginile au făcut înconjurul internetului.

La vremea respectivă, vedeta Pro TV a fost extrem de afectată de gestul lui Șerban Huidu și Mihai Găinușă, pe care i-a dat drept „exemplu de necolegialitate”.

Prezentatoarea TV a declarat, ulterior, că nu ar fi aflat cum a ajuns caseta cu pricina la „cârcotaşi”. 

Șerban Huidu: „Cristi Tabără înjura mai rău ca Andreea Esca”

Invitat în podcastul  „împăcării” de către Mihai Morar, Șerban Huidu a făcut lumină în privința controversatului episod legat de vedeta Pro TV, Andreea Esca.

 „Era un tip din America. El urmărea acolo Pro tv, Pro tv Internațional și Acasă tv. Asta prindea el în America. Avea un echipament mai performant și a fost o breșă la ei în securitate, și el a înregistrat și ce se întâmpla în studio. 

El ne-a trimis înregistrarea, dar am decis să dăm din ea doar partea cu Esca. Erau mult mai multe pe ea. I-am dat ulterior caseta lui Sârbu și mi-au mulțumit când au văzut ce era pe ea. Esca vroia să mă dea în judecată. 

Noi am dat doar faza mai haioasă cu Esca. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip”, a povestit Șerban Huidu, la podcastul lui Mihai Morar

 „A vrut să ne ia Sârbu la Pro TV, dar vroia să ne despartă”

Șerban Huidu a dezvăluit că a fost chemat chiar de Adrian Sârbu la negocieri, în aceea perioadă. 

 „Sârbu nu auzise de Cronică, atunci când cu Esca a auzit. El m-a chemat la Pro Tv, însă a vrut să ne despartă. Pe mine să mă bage la Pro Tv și pe Mișu la Acasă Tv. Mi-a zis: <<ce emisiune faceți voi acolo, nu știu, n-am auzit, aia e emisiune?>>

Adevărul e că erau unii, la acea vreme, care se așezaseră pe un piedestal și am venit noi atunci să le dam la gioale. A fost deranj mare”, a mai povestit prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor. 

Șerban Huidu și-a spus franc părerea și despre cei mai buni oameni la această oră din televiziune sau din radio. 

 „Sârbu, după părerea mea, este dezastru ca om de televiziune. Mona Segall e cel mai bun producător de televiziune din România. Lazarov e expirat, îmi pare rău pentru Dan Negru. 

Dar, da, hai să zicem că Dan Negru e cel mai bun prezentator că este natural. Andrei Gheorghe a fost cel mai bun om de radio”, a mai spus Huidu.

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au fost colegi la Cronica Cârcotașilor Sursa Prima tv

De ce nu mai vorbește cu Mihai Găinușă?  „Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Șerban Huidu nu a acolit nici subiectul Mihai Găinușă, cel care i-a fost coleg la „Cronica Cârcotașilor” și bun prieten până în anul 2014, atunci când cei doi s-au certat și nu au mai lucrat niciodată împreună.

 „Știi de câte ori mi s-a sugerat ca Mihai Găninușă să fie tras pe dreapta? Dar nu așa face un camarad cu care ai plecat la luptă!

Nu îmi dau seama de ce e așa supărat, poate o să îi treacă.

Da, era îndreptățit să considere a fi o problemă reală dacă evenimentele din viața mea erau făcute cu intenție. 

La mine primul lucru pe care l-au gândit unii apropiați a fost <<ia, să îi dăm lovitura de grație>>! 

El mi-a blocat numărul, dar e o prostie. Istoria noastră s-a dus, ca poate… să ne întâlnim, da, el e finul meu, totuși”, a mai povestit Huidu, despre relația sa actuală cu fostul coleg de la Cronicuță, Mihai Găinușă. 

Mihai Găinușă a decis să se retragă din emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, în anul 2014, după un conflict pe care l-a avut cu Șerban Huidu. 

„Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”, spunea Mihai Găinușă, în emisiunea lui Cătălin Măruță, despre fostul său coleg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net