Rețeta minune a Andreei Esca! Vedeta adoră acest preparat: „Foarte simplă și bună”

Andreea Esca face ravagii pe internat cu o super rețetă pe care le-a prezentat-o fanilor. Vedeta de televiziune obișnuiește să împărtășească din când în când pe rețelele de socializare din micila sale secrete în bucătărie, însă recent, prezentatoare le-a făcut fanilor poftă cu o rețătă minune! Andreea adoră acest preparat super simplu și bun!

Rețeta minune a Andreei Esca
Rețeta minune a Andreei Esca

Rețeta minune a Andreei Esca

Andreea Esca a împărtățit cu fanii săi rețeta de tartă cu roșii, un preparat rapid și extrem de delicios cu care nu veți da greș dacă vreți să îi impresionați pe cei dragi!

Tarta cu roșii 🍅 Am făcut și mi-a plăcut:) Foarte simplă și bună! Reteța pentru o tartă: 4 roșii mari, aluat de tartă( foietaj), 150 gr Emmental, 3 linguri muștar, ulei de măsline, busuioc, sare piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! P.S. Desigur, și forma de tarte. Cum faceți exact, vedeți în filmulețele de mai sus! Poftă bună❤️”, a spus Andreea Esca.

Dacă ai toate ingredientele pregătite, următorul pas este să utilizezi o tavă rotundă pentru a întinde aluatul. Apoi, cu ajutorul unei furculițe, creezi niște găuri în mijlocul aluatului. Pasul următor implică aplicarea unui strat de muștar și aranjarea feliilor de Emmental.

În continuare, adaugi feliile de roșii peste brânză și le condimentezi cu sare, piper, ulei de măsline și busuioc. Tarta este gata pentru a fi introdusă în cuptorul preîncălzit la 200 de grade. Timpul necesar pentru coacere este de aproximativ jumătate de oră.

Andreea Esca s-a apucat de gătit la 44 de ani

Desigur, chiar dacă Andreea Esca (51 de ani) are abilități în bucătărie, surpriza este că nu a început să gătească până la vârsta de 44 de ani. Ea se bazase pe talentul culinar al mamei sale, însă într-o zi a realizat că este important ca Aris și Alexia, copiii săi, să aibă amintiri de neuitat cu ea în bucătărie, pregătindu-le bunătăți. 

” (…) M-am apucat să fac mâncare la 44 de ani. Pentru că ei mai au puţin de stat pe acasă şi vreau să recuperez. Deja aveam de partea mea: tarta cu praz, tarte tatin, gazpacho şi salată de vinete, dar acum ştiu şi o reţetă genială de pui cu parmezan şi legume pe care mi-a găsit-o Aris pe net şi care a făcut furori în gaşca de adolescenţi care se plimbă prin casă noastră, am învăţat un pilaf genial cu fructe confiate şi migdale şi o prăjitură simpatică, cu ocazia unui concurs între prieteni la care am fost obligată să particip (…)”, a scris Andreea Esca în revista proprie, Alist Magazine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net