Cum o numea Ioana Ginghină pe Adriana Titieni, femeia care a despărțit-o de Papadopol: „Gătea mai bine ca mine!”

Ultima actualizare:

Ioana Ginghină a găsit puterea să vorbească deschis despre Adriana Titieni, femeia cu care Alexandru Papadopol s-a afișat imediat după divorțul lor. Actrița a dezvăluit cum o numeau ea și fiica ei, Ruxi, pe cea despre care s-a spus că ar fi fost amanta actorului. 

Ioana Ginghină (46 de ani) a trecut prin al doilea divorț dureros din viața ei, în urmă cu cinci ani, atunci când tatăl fetiței sale, actorul Alexandru Papadopol, și-a luat bocceluța și a părăsit fără să spună vreo vorbă căminul conjugal. 

La acel moment, Ginghină ne-a dezvăluit că actorul, pur și simplu, i-a spus verde-N față că nu o mai iubește și că nu mai simțea nimic pentru cea care i-a fost soție timp de ani. 

Papadopol a părăsit vila familiei din afara Bucureștiului și s-a mutat singur, la acel moment, într-o garsonieră din Capitală. La puțin timp după aceea, actorul s-a afișat în ipostaze tandre, pe stradă, alături de actrița Adriana Titieni, dezore care s-a spus atunci că ar fi fost amanta sa. 

Ioana Ginghină: „Eu bănuiam relația”

La 5 ani de la divorț, Ioana Ginghină a vorbit deschis despre momentul când a aflat că soțul ei îi era infidel. 

„A fost o perioadă când eram plină de nervi, am fost șocată că eu pot să zic anumite lucruri la nervi, de asta îmi doream să ne despărțim, ca să mergem mai departe. 

După, am înțeles că asta a fost, hai să mergem înainte, nu am avut niciodată nicio problemă ca să cunosc alte doamne din viața lui, chiar mă distrez” , a spus Ginghină în cadrul podcastului Universul Parental.

Ioana Ginghină: „Noi îi spuneam Adrienuța sau iubițica lui tata”

Actrița a dezvăluit că nu-i poartă pică Adrianei Titienei pentru destrămarea căsniciei ei, dovadă că îi găsise, împreună cu fiica ei Ruxi, niște nume de alint. 

„Eu bănuiam relația, pentru că am văzut niște poze, iar după ce s-a confirmat eu și cu Ruxandra îi spuneam numai <<iubițica lui tata>> și <<Adrienuța>>, noi așa o alintam tot timpul și așa vorbeam. 

Niciodată nu s-a vorbit altfel, pentru că mi se părea normal să vorbim frumos, eu nu știu ce a fost acolo, Ruxandra avea contact cu ea, chiar spunea că gătește mai bine decât mine, dar niciodată nu am vorbit urât de ea.

Eu cred că dacă era bine la noi, putea să vină și Jennifer Lopez și îi zicea <<lasă-mă, că am acasă>>. Nouă în viață ne e ușor să dăm vina pe exterior, noi nu avem nicio problemă. 

Niciodată nu ne gândim la noi. Nu am vorbit nici pe unul, nici pe altul de rău. Colegii abia așteptau bârfe, dar nu am simțit să zic ceva de rău. Era imediat, atunci. Lăsați femeia în pace”, a mai spus actrița.

Ioana Ginghină are două divorțuri la activ

Ioana Ginghină a fost căsătorită cu Daniel Tudorică până în anul 2004, iar doi ani mai târziu s-a căsătorit cu Alexandru Papadopol. Căsnicia lor a durat până în 2019, când actorul a plecat de acasă. 

Ioana a rămas în vila familiei din afara Bucureștiului, împreună cu fiica ei, Ruxi (15 ani).

În 2023, actrița s-a cununat civil cu Cristi Pitulice, bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorțul de tatăl fiicei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net