Cum s-au cunoscut, de fapt, Adrian Alexandrov și Elena Udrea. A înșelat-o sau nu pe politiciană?

Ultima actualizare:

Adrian Alexandrov a făcut mărturisiri despre momentul în care a cunoscut-o pe Elena Udrea. Soțul politicianei s-a sfiit, însă, să vorbească despre infidelitate. Oare a înșelat-o pe mama fetiței lui?

Adrian Alexandrov, Elena Udrea și fetița lor
Adrian Alexandrov, Elena Udrea și fetița lor

Destinul i-a scos-o de mai multe ori în cale, însă doar ultima dată a reușit s-o abordeze

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de 8 ani și au o fetiță minunată în vârstă de 6 ani, pe nume Eva. În 2015, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la o conferință, însă abia un an mai târziu au început să vorbească. Inițial nu a avut curaj s-o abordeze, însă după câteva luni destinul i-a scos-o din nou în cale, dar nici atunci nu a avut ocazia să poarte o conversație cu ea, potrivit celor spuse de soțul politicianei.

„Eu prima dată am văzut-o pe Elena în 2015. Era o conferință, ceva teme legate de politică. Acolo am văzut-o live prima dată, în rest, așa cum o vedeam cu toții la televizor (…) Nu am interacționat, că era sala plină. Ea vorbise acolo, eu atunci o văzusem pentru prima dată live. Pe urmă, în 2016, aici începe să fie un pic povestea amuzantă… (…)

Mergeam în a doua parte a zilei la sală și auzisem că ea venea dimineața la sală. Acolo veneau foarte multe persoane publice (…) Nu ne întâlnisem cât am fost eu acolo o perioadă, dar într-o seară, intră Elena Udrea în sală”, a mărturisit Adrian Alexandrov în podcastul găzduit de Bursucu.

A înșelat-o vreodată pe Elena Udrea?

Abia în 2016 s-a ivit ocazia să stea de vorbă cu Elena Udrea. Adrian Alexandrov i-a lăsat blondinei o carte de vizită, iar mai târziu au început o relație care continuă și astăzi.

„Vorbeam amândoi la persoana a doua și a spus o chestie cu care mi-a atras atenția: «Nu te-am mai văzut la sală» și am spus că nu mai vin, pentru că nu am permis o perioadă (…) Nu aveam nicio carte de vizită la mine, m-am scuzat, dar aveam biroul foarte aproape (…) La câteva zile după, am început să vorbim. Mi-a dat ea un mesaj”, a mai spus acesta.

Cu toate acestea, soțul Elenei Udrea a ezitat să vorbească despre infidelitate. Întrebat dacă a căzut vreodată în ispită, Adrian Alexandrov a cerut definiția acestei expresii  și a evitat să dea un răspuns concret.

„Dacă am căzut în ispită în toată perioada asta? Dacă poți defini ce înseamnă ai căzut în ispită…”, a completat Adrian Alexandrov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg
netflix pixabay jpg
Lucian Mîndruță a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D
Noul sezon Chefi la cuțite începe din 17 noiembrie la Antena 1 foto: Antena 1
netflix pixabay jpg
banner raluca moianu png
Banner Ioana Ginghină
image
actualitate.net
image
actualitate.net