Ce simptome are Cristi Brancu, infectat cu Covid? «Arată exact ca o gripă puternică!»

Ultima actualizare:

Doi ani de zile s-a ferit de virus, dar iată că acum, odată cu ridicarea restricțiilor, Cristi Brancu s-a infectat cu Covid. Prezentatorul Prima TV are simptome asemănătoare unei gripe puternice și va prezenta emisiunea "Exclusiv Vip" de acasă, prin Skype, timp de cinci zile.

Cristi Brancu s-a infectat cu Covid 19 Sursa: Prima TV
Cristi Brancu s-a infectat cu Covid 19 Sursa: Prima TV

Cristi Brancu a acuzat simptomele unei răceali puternice, după ce s-a întors în week-end, de la munte. Prezentatorul de la Prima TV a făcut un test Covid la indicațiile soției sale, Oana Turcu, și a aflat că este pozitiv.

Atent tot timpul la virus, Cristi Brancu a respectat în continuare recomandările autorițărilor. Chiar și după ridicarea restricțiilor, a purtat mască, însă Covid-19 l-a prins iată din urmă.

Prezentatorul Prima TV a intrat în izolare la domiciliu, timp de cinci zile, însă a decis să prezinte totuși, de acasă, prin Skype, în continuare emisiunea "Exclusiv Vip", starea sa de spirit fiind una foarte bună.

Nu știu cum se face că, atâta vreme cât au existat restricții - ați observat prin Europa că mai e Covid și chiar mult, da? -, am reușit, respectând regulile, să ne ferim de virus. Așa că, iată-mă-s cu test pozitiv, în ciuda atenției cu care am privit pandemia.

Dacă ne ajută Dumnezeu, o să fie bine și o să tratăm simptomele care, ce să vezi, arată exact că o gripă puternică pe care o aveam o dată la doi ani. Doamne ajută să rămână așa!” , ne-a declarat vedeta de la Prima TV.

Exclusiv VIP, primul show monden de trei ore!

Cristi Brancu se va întoarce din 28 martie în platoul "Exclusiv Vip", exact în ziua în care emisiunea  de mondenități va mai avea încă o oră de emisie.

De luni, 28 martie, Prima TV difuzează trei ore de mondenități și exclusivitati, de la ora 15.00 pînă la ora 18.00.

Tot răul e spre bine, pentru că ies din izolare fix cu o zi înainte să lansăm marea provocare a anului. De pe 28 martie, Exclusiv VIP devine primul show monden de trei ore. Ne adunăm forțele și luni plecăm în forță”, a mai spus Cristi Brancu, optimist.

Prezentatorul de la Prima TV a fost plecat week-end-ul trecut la munte, la Brașov, împreună cu familia sa. Se pare că Brancu ar fi contactat virusul chiar la o petrecere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
banner karmen minune png
televiziune webp
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net