Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu, de nerecunoscut. De ce s-a retras, de fapt, din televiziune: „Nu mi-a plăcut niciodată”

La 20 de ani de la prima telenovelă românească, „Numai Iubirea”, Dan Bordeianu a fost invitat într-o ediție specială a emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde”, unde a vorbit despre momentul când și-a dat seama că este recunoscut grație rolului din serial, dar și de ce ulterior a dispărut, de fapt, de pe micile ecrane.

 De ce s-a retras, de fapt, Dan Bordeianu din televiziune / foto: arhiva Click!
De ce s-a retras, de fapt, Dan Bordeianu din televiziune / foto: arhiva Click!

La începutul anilor 2000, Dan Bordeianu a devenit cunoscut grație rolurilor din telenovelele „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire”. De altfel, invitat într-o ediție specială a emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde”, sâmbătă, 12 octombrie, actorul a vorbit momentul când și-a dat seama că este recunoscut de oameni pe stradă:

Locuiam în Piața Iancului, chiar în intersecție. Și am parcat mașina cam la vreo zece metri de scara blocului. Și pe ăia 10 metri am fost oprit de vreo trei oameni - n-o să uit niciodată - să mă felicite, foarte drăguți și amabili. Eu nu știam ce se întâmplă.

Nu mi-a plăcut niciodată faima aia. La nivelul ăla - când sunt 30.000 de oameni în fața ta și tu faci un semn cu mâna și ăia urlă - faima e nefirească. Nu prea știi cum să reacționezi. Dacă eu spun o poezie în fața a 30.000 de oameni și lor le place și aplaudă, mă simt confortabil. Dar când doar apar și ăia urlă, nu înțeleg ce se întâmplă. Nu mi se leagă în cap. Am profitat de faima asta în a-i aduce la teatru. În același timp, marketingul care se practica în perioada aia nu se concentra pe calitatea meseriei. Se practica pe vacanțe, celebru, bani, chestii, coperți de revistă. În ultimă instanță, era un produs comercial”, a spus actorul, în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”.

„Eu am dispărut din mediul ăla pentru că ...”

De atunci, însă, actorul a dispărut de pe micile ecrane. Dan Bordeianu a dezvăluit și care este adevăratul motiv pentru care s-a retras din televiziune. Se pare că artistul filma foarte mult, câte 15-16 ore pe zi, iar acet mediu nu îi făcea deloc bine.

Eu am dispărut din mediul ăla pentru că munceam foarte mult. Filmam 15-16 ore pe zi. Șapte zile pe săptămână, trei ani de zile”.

În 2013, actorul a decis să părăsească Capitala și să se mute împreună cu soția și fiica sa în casa de la sat, în care a locuit tatăl său. Dan Bordeianu joacă și în prezent în piese de teatru sau chiar filme. În 2023, a avut un rol în filmul „Libertate”, iar în 2015 a jucat rolul principal în „Căutătorul de vânt”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix shutterstock jpg
micutzu
image png
raluca pastrama pepe jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay jpg
bobonete sorin bontea jpg
joker 2 captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net