De ce a fost dată afară Ioana Cosma din trustul Pro. Dezvăluirea făcută chiar de fosta prezentatoare de sport

Ultima actualizare:

Ioana Cosma a fost dată afară de la Pro Arena, după ce trustul i-a scos din grilă emisiunea sportivă și a lăsat-o fără alt proiect. La numai câteva zile de la primirea preavizului, Ioana Cosma a avut o primă reacție. Fosta moderatoare de la Pro Arena nu consideră că este vreo tragedie faptul că a plecat din trust. 

Val de concedieri la Pro!

Ioana Cosma, fosta moderatoare de la Pro, a vorbit despre plecarea din trustul de pe Pache. 

Cel mai experimentat membru de la Pro pe zona de sport, cu peste 20 de ani de vechime, a oferit primele reacții după plecarea de la postul TV. Ioana Cosma a fost bombardată cu mesaje și comentarii din partea oamenilor care o admiră și nu înțeleg cum anume s-a ajuns în această situație și cum a fost lăsată fără proiect pe micul ecran. 

Emisiunea Ora exactă în Sport va fi scoasă din grila celor de la Pro Arena, motiv pentru care Ioana Cosma a fost dată afară. Nu a fost singura concediere, căci aceasta a fost urmată și de plecarea lui Mihai Mironică, Leonard Badea, dar și Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu.

Citește și - Ștefan Dincă, frumușelul de la „Batem Palma”, a cucerit publicul de la Pro TV

Mai mult, șeful departamentului de sport, Ionuț Eduard Coandă, și-a dat demisia, în semn de solidaritate față de colegii săi, notează adevarul.ro. 

Ce spune Ioana Cosma despre plecarea de la Pro Arena

Cu o vechime de peste 20 de ani, Ioana Cosma nu s-a arătat a fi prea afectată de cele întâmplate. Moderatoarea a mărturisit că „nu este o dramă” plecarea ei. 

„Ne gândim, analizăm și acționăm! Cam așa face și CFR Cluj. Avem un nou lider, dar posibil să avem aceeași campioană. Nu am discutat cu nimeni încă. E o decizie a companiei, nu e nicio dramă”, a scris Ioana Cosma, pe rețelele de socializare, atunci când a fost întrebată de plecarea de la Pro Arena. 

Acum ceva timp, Ioana Cosma a povestit că a moștenit iubirea pentru fotbal de la bunicul său, încă din copilărie.

„Pasiunea aceasta este încă din copilărie. Bunicul meu, cea mai importantă persoană din viața mea, era fan fotbal. Am început să mă uit împreună cu el la meciuri și el mi-a „livrat” pasiunea asta, am primit-o de la el.

Ne uitam la meciuri, comentam și el îmi explica de ce un jucător n-a făcut bine într-un anumit moment sau de ce a făcut bine. S-a stins acum foarte mulți ani, dar îl iubesc exact ca în copilărie și îi mulțumesc pentru că m-a crescut și din punct de vedere profesional”, a spus aceasta, în cadrul unui interviu.

Cine este Ioana Cosma

Vă reamintim faptul că Ioana Cosma este cel mai experimentat membru al redacției de sport și activa în cadrul trustului de mai bine de 20 de ani. De profesie este reporter, realizator TV și prezentator, dar și comentator.

În anul 2019, Ioana Cosma a comentat primul meci de fotbal, partida din finala Cupei României de la fotbal feminin. Tot în 2019, a comentat meciul dintre România și Belgia, iar în 2020 a comentat, alături de Mihai Mironică, meciul dintre România și Lituania. 

De asemenea, Ioana Cosma a devenit și prima femeie-comentator la un Campionat European.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net