Ștefan Dincă, frumușelul de la „Batem Palma”, a cucerit publicul de la Pro TV

Ultima actualizare:

Click! îți spune cine este Ștefan Dincã, frumușelul de la “Batem Palma” care a cucerit publicul emisiunii difuzate de Pro TV. Mai mult, invitatul lui Cosmin Seleși a făcut și o dezvăluire „din culise”.

Ștefan Dincă, frumușelul de la „Batem Palma”. Foto: Facebook
Ștefan Dincă, frumușelul de la „Batem Palma”. Foto: Facebook

„Batem Palma?”, emisiunea prezentată de îndrăgitul Cosmin Seleși, are un format internațional longeviv care și a demonstrat succesul de-a lungul anilor. Acum, show-ul pare să-i cucerească ușor, ușor și pe români sau măcar pe reprezentantele sexului frumos.

În ediția luni, 9 ianuarie, doamnele și domnișoarele au fost fermecate de concurentul care s-a așezat lângă moderatorul emisiunii.

Tânărul cu un zâmbet fermecător și o încredere debordantă a „încins” primul episod al acestei săptămâni. Din păcate, pe cât de carismatic, pe atât de neinspirat s-a dovedit Ștefan Dincă. Frumușelul de la „Batem Palma” a luat o decizie complet neinspirată la finalul emisiunii.

Cine e Ștefan Dincă, frumușelul de la „Batem Palma”?

Tânărul care a furat toate privirile la ediția de luni seară a ales să nu „bată palma” cu Cosmin Seleși. Din păcate, decizia lui l-a costat 2.500 de lei, adică suma propusă de „banca” show-ului de la Pro TV.

Ștefan a mizat pe cutia lui și a sperat că va obține suma de 5.000 de lei. Din nefericire, frumușelul de la „Batem Palma” a plecat acasă cu doar 20 de lei.

„Sper că prestația din emisiune mă va ajuta să fiu remarcat”, a precizat acesta. Totodată, Ștefan Dincă a declarat că este singur, dar nu știm pentru cât timp din moment ce se pare că a pus ochii pe o angajată de la Pro TV. Acesta spune că s-au înțeles foarte bine în culisele emisiunii și speră să continue să mai vorbească.

A plecat acasă cu 20 de lei de la „Batem Palma”

Cosmin Seleși - Foto: Facebook Batem Palma
Cosmin Seleși - Foto: Facebook Batem Palma

Cosmin Seleși este prezentatorul noului show de la Pro TV, intrat în grila de programe, în locul emisiunii „Ce spun românii”, prezentată de Cabral. „Batem palma?” este difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00, pe Pro TV.

Formatul show-ului presupune participarea unui număr de 24 de concurenți. Sunt alocate 24 de cutii roșii care ascund sume de la 1 ban la 100.000 de lei. Timp de o oră, concurenții trebuie să apeleze la noroc și la apetitul pentru risc pentru a vedea dacă pot câștiga o sumă importantă de bani sau, dimpotrivă, una foarte de mică.

Concurenții deschid cutiile, pe parcursul emisiunii, iar suma încasată este influențată de prestația fiecăruia dintre ei. Show-ul se bucură de multă popularitate la nivel internațional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net