De ce a fost exmatriculat Aris Eram din liceu: „Zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe”

Ultima actualizare:

Aris Eram (20 de ani) și Alexia Eram (23 de ani) sunt copiii uneia dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România Andreea Esca și ai afaceristului Alexandre Eram. Cei doi tineri sunt unii dintre cei mai îndrăgiți participanți din acest sezon de la America Express. Pe lângă faptul că sunt lăudați mereu de fani pentru determinarea și curajul lor, aceștia sunt apreciați și pentru bunul simț și modestia de care dau dovadă. Ei bine, se pare însă că mai există și unele aspecte surprinzătoare la care fanii nu s-ar fi gândit în legătură cu Aris. Tânărul a fost exmatriculat dintr-un liceu de prestigiu!

alexia aris eram america express 2024 jpg

De ce fost exmatriculat Aris Eram dintr-un liceu de prestigiu

Aris și Alexia au urmat cursurile Liceului Francez Anna de Noailles din Capitală. Între timp, Alexia a ablsovit University for the Creative Arts din Marea Britanie, pe când Aris este încă student la o facultate de business din Barcelona.

Invitați la podcastul „Badassmom” moderat de Giulia Anghelescu, care este și ea concurentă în acest sezon, tinerii au vorbit despre relația frate-soră, dar și despre povești din copilăria lor. Cât despre liceul pe care l-au urmat, aceștia au spus că era unul cu reguli foarte stricte.

Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a spus Alexia Eram.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit.

E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră.

Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână.”, a povestit Aris Eram în cadrul podcastului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net