De ce nu a câștigat Sanda Ladoși competiția Eurovision? Artista a spus lucrurilor pe nume

Ultima actualizare:

Anul 2004 culmina cu reprezentarea României la Eurovision, moment în care Sanda Ladoși a mers la Instanbul și a cântat piesa „I admit”. A reușit astfel să câștige selecția națională datorită piesei, talentului, și cotată la casele de pariuri. Totuși, deși nu se aștepta, artista a avut parte de o mare dezamăgire. De ce consideră că a fost marginalizată?

Sanda Ladoși / foto: Instagram
Sanda Ladoși / foto: Instagram

Prezentă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Sanda Ladoși a mărturisit că s-a simțit marginalizată și nu se aștepta ca reprezentanții țării noastre să fie evitați de restul televiziunilor. 

„Eu m-am simțit marginalizată, deoarece în momentul în care televiziunile veneau să-ți ia interviu, mereu se opreau la cabina României și nu am să înțeleg de ce.

Noi care eram inițial favoriți la pariuri și-n discuțiile inițiale, ulterior nu am fost nicăieri invitați. Pe scenă, nu doar noi și Malta, am fost pur și simplu abrutizați”, a spus Sanda Ladoși, la Kanal D, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai.

Cu toate acestea, cântăreața este de părere că artiștii români trebuie să continue să participe la Eurovision.

„România nu este neapărat de umplutură, noi avem foarte mulți artiști talentați și consider că este un concurs la care trebuie să participăm, trebuie să fim prezenți, trebuie să existăm. Atât Eurovision, ca și multe alte competiții, reprezintă un business”, a mai mai spus solista.

De ce nu este adepta operațiilor estetice 

La cei 54 de ani ai săi, Sanda Ladoși se menține într-o formă de zile mari. Nu este însă adepta operațiilor estetice, dar mărturisește cum reușește să aibă grijă de tenul ei. 

„Să ne gândim că botoxul paralizează musculatura, nu știu dacă e ok. Mai bine o iau natural, iar când oi fi prea ciudată, mă retrag. Nimic nu e forever. Trebuie să și admit că și timpul trece, iar îmbătrânirea face și ea parte din frumusețea vieții. Trebuie să știi cum să primești și asta. Trebuie să știi să-ți porți anii pe care-i ai. Încă mă mai ajută natura, mă iubește ecranul. Fața o tratez cu o mare indiferență.

E genetic, nu-i vreun merit al meu, așa m-a făcut mama. Nu am nicio operație estetică. Nu le judec pe cele care-și fac, fiecare pentru sufletul ei o face, dacă așa se simte bine. Fiecare alege pentru el ce crede că e mai bine”, a declarat Sanda Ladoși, conform Impact.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net