Sanda Ladoși, acuzații dure după participarea la Eurovision. Cum sunt tratați, de fapt, românii?! „M-am simțit marginalizată”

Sanda Ladoși face noi acuzații după participarea ei de la Eurovision, din anul 2004. Solista a dezvăluit cum sunt tratați românii în marea competiție europeană. 

Sanda Ladoși (54 de ani) a câștigat selecția națională pentru participarea la concursul Eurovision, în anul 2004. Artista a reprezentat România atunci la Istanbul, cu piesa „I Admit".

Deși a avut o prestație bună pe scenă și a fost apreciată de public, la finalul competiției românca a ocupat doar locul 18, acumulând un total de 18 puncte. 

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Sanda Ladoși a făcut o serie de dezvăluiri incendiare, în ceea ce privește participarea României în cadrul concursului Eurovision. Artista a dat din casă și a spus ce se întâmplă, de fapt, în culisele acestui mare concurs european. 

Sanda Ladoși a dezvăluit faptul că delegația României a fost complet ignorată atunci, la interviuri, și că ea s-a simțit sabotată pe scenă. 

Sanda Ladoși: „Noi și Malta am fost, pur și simplu, abrutizați”

„Eu m-am simțit marginalizată, deoarece în momentul în care televiziunile veneau să-ți ia interviu, mereu se opreau la cabina României și nu am să înțeleg de ce. 

Noi care eram inițial favoriți la pariuri și-n discuțiile inițiale, ulterior nu am fost nicăieri invitați. Pe scenă, nu doar noi și Malta, am fost pur și simplu abrutizați”, a spus Sanda Ladoși, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„România nu este neapărat de umplutură”

Cu toate acestea, Sanda Ladoși a ținut să evidențieze importanța participării României la concursul Eurovision. Artista este de părere că țara noastră are numeroși artiști talentați, care merită să ne reprezinte la nivel internațional.

„România nu este neapărat de umplutură, noi avem foarte mulți artiști talentați și consider că este un concurs la care trebuie să participăm, trebuie să fim prezenți, trebuie să existăm. Atât Eurovision, ca și multe alte competiții, reprezintă un business”, a mai spus solista.

În 2024, România nu participă la Eurovision. Decizia a fost luată, luna trecută, de actuala conducere a TVR, care a motivat că nu există fonduri suficiente. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net