Sanda Ladoși, omagiu emoționant la patru ani de la moartea lui Mihai Constantinescu

Ultima actualizare:

Sanda Ladoși aduce un omagiu emoționant regretatului cântăreț Mihai Constantinescu, la patru ani de la moartea acestuia. Cu o amprentă puternică în muzica românească, Mihai Constantinescu a lăsat în urmă piese care au rămas în inimile ascultătorilor. Pentru a-i păstra vie memoria și a-i aduce un tribut, Sanda Ladoși a ales să interpreteze două dintre piesele sale celebre.

Sanda Ladoși / Foto: Click.
Sanda Ladoși / Foto: Click.

Artista a preluat melodiile "Înger de lumină" și "O dimineață în culori", aducându-le un suflu nou și actualizându-le atât în ceea ce privește sunetul, cât și abordarea. Cu această inițiativă, Sanda Ladoși își dorește să ofere publicului ocazia de a se conecta din nou cu muzica lui Mihai Constantinescu și de a păstra vie amintirea acestui artist de excepție.

Sanda Ladoși știe piesele lui Mihai Constantinescu încă din adolescență

Mihai Constantinescu a fost un nume emblematic în muzica românească, iar Sanda Ladoși a simțit că este momentul să îi aducă un omagiu prin muzică, pentru ca amintirea lui să rămână vie. 

Sanda Ladoși a dezvăluit că știe piesele lui Mihai Constantinescu încă din adolescență, a crescut cu ele și le-a cântat alături de artist. A avut un respect profund pentru moștenirea sa muzicală și a considerat că este momentul potrivit să îi aducă un tribut prin interpretarea acestor melodii. Cu permisiunea Simonei Secrier, Sanda Ladoși a adus o notă personală și proaspătă acestor piese dragi inimilor noastre.

"Am interpretat-o așa cum am simțit eu, dar fiind faptul că de la 15 ani am crescut lângă Mihai și îi știu piesele, le știam pe de rost de la început și le cântam alături de el… I-am cerut permisiunea soției lui, Simona Secrier. Să îmi dea voie să-i cânt aceste două piese din repertoriul lui, pentru că el acolo undeva, fiind 'Înger de lumină', se bucură că ne aducem aminte de el", a declarat Sanda Ladoși, pentru viva.ro.

Mihai Constantinescu ne-a părăsit acum patru ani, dar muzica sa continuă să trăiască în inimile noastre. Prin gestul cald și sensibil al Sandei Ladoși, amintirea artistului continuă să radieze și să aducă bucurie melomanilor din întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net