Regretă Sanda Ladoși decizia luată pentru copiii ei? «Sunt vitregiți de societatea din școală»

Sanda Ladoși este o femeie împlinită. Artista are o carieră de succes și o familie minunată. Chiar dacă profesia sa îi ocupă mult timp, aceasta nu-și neglijează deloc copiii și le acordă tot timpul necesar.

sanda ladosi jpeg
Sanda Ladoși

Sanda Ladoși este foarte apropiată de aceștia și face tot posibilul să le fie bine. Vedeta îi îndrumă și îi sprijină atât cât este necesar.

Citește și Sanda Ladoși, experienţă de neuitat în vacanţă, alături de copiii ei 

Este cunoscută decizia artistei de a-și trece copiii la sistemul homeschooling, însă reporterii Click! au discutat cu îndrăgita cântăreață pentru a afla ce mai fac aceștia, dacă s-au acomodat cu învățatul acasă, și mai ales dacă vedeta regretă decizia luată. Iată ce ne-a răspuns!

Copiii mei încă fac homeschooling și sunt prinsă cu ei, nu prea am timp liber. Nu am timp să mă plictisesc'', așa a început artista discuția.

Sanda Ladoși a ținut să specifice faptul că sistemul pe care l-a ales pentru copiii ei are multe avantaje și nu regretă decizia luată.

Deocamdată homeschooling-ul nu este reglementat în România, deși nu cred că ar fi fost deloc rău să existe o școală acasă reglementată, ca acei copii care au fost vitregiți de situație să poată beneficia de cursivitate în educație. Pentru mine a fost foarte simplu să-i transfer în homeschooling, pentru că la școala la care învață ei există un astfel de sistem internațional. Funcționeză foarte bine de ceva timp și din foarte multe puncte de vedere este avantajos'', ne-a declarat cântăreața.

Sanda Ladoși a adăugat că există, totuși, un dezavantaj și anume lipsa socializării din școală. Aceasta a precizat, însă, că face tot posibilul că ai săi copii să nu se simtă dați la o parte.

Singurul lucru este că cei sunt vitregiți de societatea din școală, dar amândoi copiii fac activități extrașcolare și atunci încerc să le echilibrez. Au activitățile acelea, vin copii la noi, mai merg ei la alți copii. Au ieșirile lor, totuși să nu se rupă, asta e scopul'', ne-a declarat cântăreața.

Sanda Ladoși, concediu în Cappadocia cu cei doi copii

Vedeta a povestit și despre motivele care au făcut-o să ia această decizie și a ținut să specifice că nu este una definitivă, iar copiii se vor întoarce la școală, atunci când se va putea.

Homeschooling-ul de multe ori poate fi bine-venit, însă nu știu dacă la ai mei este cel mai potrivit, la vârsta lor, dar a fost o soluție de urgență pentru a continua școlarizarea coerent. Fiindcă ba îi duceau la școală, ba nu, ba online, ba nu, iar aceste lucruri nu sunt bune.

Eu la bază sunt învățătoare, iar chestiile acestea sunt foarte frustrante și mai ales la cei mici. Eu nu știu cum au făcut școală, să-ți pună stiloul în mână și tu să faci online. Am încercat ca impactul să fie cât mai mic, dar până la urmă fac cât pot. Ei se vor întoarce la școală în condițiile în care vom avea viață normala'', ne-a declarat artista.

Aceștia, însă, mai iau din când în când o pauză și se relaxează așa cum știu ei mai bine. Recent, vedeta a fost cu cei doi într-o vacanță în care s-au plimbat și au avut o experiență extrem de interesantă.

  „Am fost plecată într-un scurt concediu. Copiii mei sunt în vacanță și m-am gândit unde să-i duc. O prietenă de-a mea a găsit un loc frumos. Am mers împreună în Cappadocia să zburăm cu balonul. Am trăit și această experiență, de a zbura cu balonul alături de copilașii mei', ne-a spus cântăreața.  

stanga
dreapta
6 sanda ladosi spectacol cu acrobatii la inaltime revelion tvr 2 fuegovelion 1 jpg jpeg
1  4col sanda ladosi spectacol cu acrobatii la inaltime revelion tvr 2 fuegovelion 3 2 jpeg
Sanda Ladoși și cei doi copii ai săi, în 2017 jpeg
Sanda Ladosi silueta (1) jpeg
Sanda Ladoşi, bona şi cei doi copii ai săi jpeg

Sanda Ladoși are doi copii de care este foarte mândră. Bogdan, în vârstă de 15 ani și Ioana, în vârstă de 13 ani îi fac viața mai frumoasă. Artista recunoaște că a muncit o viață întreagă pentru ei și își dorește ca aceștia să poată să se descurce singuri, de aceea le dedică tot timpul necesar pentru a le îndruma pașii.

Citește și Sanda Ladoși, experienţă de neuitat în vacanţă, alături de copiii ei

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
valetina pelinel borcea copii jpg