Sanda Ladoși, experienţă de neuitat în vacanţă, alături de copiii ei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sanda Ladoşi (52 de ani) tocmai s-a întors dintr-un concediu de vis, pe care l-a petrecut alături de copiii ei. Nici bine nu a coborât din avion, că reporterii Click! au și dorit să afle totul despre experienţa avută. Extrem de curioși din fire, am aflat detalii savuroase despre vacanța în Turcia a îndrăgitei cântărețe.

Sanda Ladoşi foto: Facebook
Sanda Ladoşi foto: Facebook

Foarte deschisă, așa cum o știm, Sanda Ladoși ne-a povestit, cu lux de amănunte, cum și-a petrecut timpul într-un loc minunat, cu peisaje cum nu poți vedea în altă parte, într-o zonă a Turciei încărcată de cultură.

Citește și Ce meniu are Sanda Ladoși de Paște: «Nu a trebuit să mai țin niciun fel de dietă»

Destinația aleasă de artistă a fost Cappadocia, renumită pentru peisajele superbe, dar și zbourile cu balonul. Cântăreața ne-a mărturisit că nu s-a dat în lături de la a zbura alături de copiii ei, într-o experiență de neuitat.

Am fost plecată într-un scurt concediu. Copiii mei sunt în vacanță și m-am gândit unde să-i duc. O prietenă de-a mea a găsit un loc frumos. Am mers împreună în Cappadocia să zburăm cu balonul. Am trăit și această experiență, de a zbura cu balonul alături de copilașii mei. În rest, în continuare mă ocup de educația lor și printre altele, mă ocup și de meseria mea, în condițiile în care se poate în momentul acesta. Puțin diferit, dar cred că trebuie să ne adaptăm'', ne-a spus cântăreața.

Am dorit să aflăm și cum s-au simțit copiii în vacanță, iar Sanda a recunoscut că cei doi se mai ciondănesc, fiind la o vârstă dificilă, a adolescenţei. 

În Turcia m-am simțit bine. În afară de momentele în care despărțeam doi adolescenți, care se băteau, a fost cum trebuie. Eu am sperat că măcar în concediu o sa evităm asemenea evenimente, această ciondăneala de adolescenți, în rest a fost frumos", a completat Sanda Ladoşi.

Sanda Ladoşi a fost impresiontă de Turcia

Sanda Ladoşi şi cei doi copii ai ei au fost într-un circuit în Turcia, ceva ce cântăreaţa nu a mai făcut până acum. Şi a fost o alegere potrivită, pentru că aşa Sanda a putut descoperi multe lucruri despre istoria şi cultura turcească, pe care nu le ştia. În plus, i-a plăcut programul încărcat al unui circuit şi faptul că a fost într-un colectiv mare de oameni. 

"Eu nu am fost niciodată într-un circuit. Într-un circuit ai ocazia să vizitezi mai multe obiective, așa dacă te duci tu la mare, stai la plajă, sau te mai duci la vreun eveniment extra de pachetul pe care îl ai, sau cauți tot felul de excursii. Aici organizatorul vine cu propunerea și te plimbă prin zonele interesante, iar Turcia este încărcată de istorie. Am fost impresionată. Niciodată nu am fost în Anatolia Centrală, în Turcia. O experienă provocatoare. În primul rând pentru ceea ce am văzut acolo și în al doilea rând, cu programul acesta solicitant.

În acestă ieșire, am întâlnit un colectiv, în autocarul care ne ducea dintr-un punct într-altul, foarte interesant. Am funționat toți bine cu toți. Este foarte rar să funcționezi așa cu persoane pe care nu le cunoști. Eu sunt obișnuită să fac asta, datorită meseriei, dar ei între ei, am fost un colectiv foarte frumos. Poate fi o atmosferă plăcută și cu persoane străine'', a mai povestit Sanda Ladoşi.

Citeşte şi Ce a decis Sanda Ladoși pentru copiii ei! Totul a început în pandemia de coronavirus

Sanda Ladoşi se teme de avion

Reporterii Click! au dorit să mai afle de la cântăreață dacă ar mai repeta experiența zborului cu balonul sau ar încerca ceva diferit. Artista nu s-a sfiit să răspundă și a recunoscut că a fost fascinantă experiența.

Aș mai repeta experiența zborului cu balonul. Am stat și m-am gândit că mai tare mă stresează zborul cu avionul, decât balonul. Nu am avut nicio treabă. Cred că nici dacă sar cu parașuta nu aș avea. A fost foarte frumos'', ne-a declarat cântăreața.

Sanda Ladoşi, premiul pentru interpretare la Mamaia 1988

Sanda Ladoși este o cunoscută artistă din România, ce a început să cânte la o vârstă extrem de fragedă. A devenit solistă în corul școlii la vârsta de şapte ani, după care a început să studieze pianul și chitara. De atunci, Sanda nu a mai renunțat la muzică.

În 1988 a obtinut premiul I la Festivalul Mamaia, sectiunea interpretare, iar un an mai tarziu a participat cu un recital. Cântăreaţa a început să aibă concerte din 1990, iar în 1993 a lansat albumul său de debut, "Când vine seara", editat de Electrecord. Sanda a reușit să cucerească publicul cu talentul, cu frumusețea, dar și cu melodiile sale.

De asemenea, pe lângă cariera de vis, Sanda Ladoși are doi copii, o fată și un băiat, de care este foarte mândră. Chiar dacă vrea să îi ferească de ochii presei,vedeta își acordă tot timpul pentru a-i ghida și sprijini în parcursul acestora.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net