Sanda Ladoși dă de pământ cu amantlâcurile din showbiz. Ce mesaj dur a transmis artista

În urmă cu ani de zile, Sanda Ladoși demasca industria muzicală românească prin expunerea anumitor situații neplăcute prin care trec anumite artiste în devenire. În anul 2017, cântăreața era prezentă în cadrul emisiunii „Star Chef”, difuzată la Antena Stars, și a condamnat amantlâncurile din showbiz-ul intern românesc, expunând anumite situații jenante de care se lovesc cele care activează în muzică. 

Sanda Ladoși / foto: captură tv
Sanda Ladoși / foto: captură tv

Vedeta se numără printre puținele persoane publice din România care au găsit curajul necesar pentru a spune lucrurilor pe nume. Sanda Ladoși și-a amintit de perioada în care activa în domeniul muzical și mărturisea că primea gratis piese din partea compozitorilor, în timp ce alte colege de breaslă erau nevoite să treacă prin paturile respectivilor. 

„Fie plăteşti piesa, fie eşti soţia sau iubita cui trebuie! (...) Sunt nişte reţete pe care le urmează. (...) Şi pe vremea existau anumite parti-pris-uri, care se ştiu. În sensul că erau soţiile compozitorilor. Dar era un procent de 10%. Acum este proporţia schimbată...", a afirmat Sanda Ladoşi la acea vreme, în emisiunea mai sus amintită.

Sanda Ladoși: „Am fost nevoită să mint” 

Cu toate că nu susține minciuna, Sanda recunoștea că și ea a fost nevoită să mintă în anumite momente, din dorința de a ajuta și de a nu face rău persoanelor care nu ar fi rezistat să afle adevărul.

„Eu vreau să privesc oamenii cu sinceritate, ori dacă nu mai pot, încep să mint prin comportamentul pe care îl am. Am fost nevoită să mint. Au fost minciuni de complezenţă, dar în general în viaţa mea am căutat să nu rănesc. Respect dorinţa oamenilor de a fi discreţi. Dacă l-aş vedea pe soţul prietenei mele cu altă femeie probabil că nu i-aş spune, aş genera alte probleme. În general consider că partenerii de viaţă trebuie să îşi acorde sinceritate, până la proba contrarie. E posibil ca soţul meu să mă fi minţit”, a mai declarat Sanda Ladoşi la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net