De ce s-a despărțit Oana Roman de Cornel Pasat. Este singurul bărbat pe care-l regretă și acum: „Am fost o tâmpită…”

Ultima actualizare:

După mariajul eșuat lamentabil cu Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit care este, de fapt, bărbatul din viața ei pe care-l regretă cel mai mult. Surpriză, nu este nici pe departe fostul ei soț. 

Înainte de mariajul cu Marius Elisei, Oana Roman (47 de ani) a trăit o poveste de dragoste pasională, timp de opt ani, cu dansatorul Cornel Păsat, fondatorul trupei de streaptease Flamingo Boys. 

Toată lumea s-a așteptat ca Oana și Cornel să facă până la urmă nunta, însă acest lucru nu avea să se întâmple. 

Oana și Cornel s-au despărțit cu scandal în 2007, iar la puțin timp după aceea dansatorul și-a întemeiat o familie alături de Bianca, cu care are un băiețel. 

De altfel, în urmă cu ceva timp, fiica lui Petre Roman a mai mărturisit că ar fi rămas însărcinată cu Cornel Păsat, însă nu și-a dorit la acel moment să păstreze sarcina și a făcut avort, fapt care l-ar fi înfuriat pe stripper. 

De ce nu s-a măritat Oana Roman cu Cornel Păsat? „Am refuzat să fac copii cu el!”

Prezentă în podcastul Anamariei Prodan, prietena ei din copilărie, Oana a povestit cum s-a sfârșit, de fapt, marea ei iubire cu dansatorul Cornel și de ce nu au mai ajuns la altar. 

„În 8 ani, n-am simțit nicio diferență de educație dintre mine și Cornel. Era un băiat foarte educat, cu extrem de mult bun simț. Este un om care este foarte talentat, care și-a dorit mai mult decât orice să reușească în meseria lui, și-a făcut foarte bine meseria și cu o dedicare incredibilă și, mai ales, a fost dornic să învețe și să evolueze. Eu cred că doar trăind împreună, pentru el a fost important.

El a evoluat profesional. Când am mers prima dată în America împreună, toți banii pe care a reușit să îi strângă, el nu și-a cumpărat un vârf de ac și cu toți banii ăia a plătit bilete ca să putem să mergem să vadă spectacole, ca să învețe. Și-a dorit foarte mult”, a precizat Oana.

Oana Roman: „M-am purtat îngrozitor cu el, pentru că eram tâmpită”

În 8 ani de zile eu m-am purtat absolut îngrozitor cu el, pentru că eram tâmpită. Am avut perioade foarte aiurea, nu reușeam să mă echilibrez și mă purtam urât cu el. El cu mine, nu. 

Nu am avut nicio urmă de gelozie, pentru că nu m-a făcut să simt asta nicio secundă. Ne-am despărțit pentru că eu mă purtam aiurea și nu-mi doream încă familie și nici să am copii.

Eu am refuzat să fac copii atunci și el, într-o zi, și-a dorit foarte tare chestia asta. Relația noastră s-a stricat mai degrabă din cauza mea”, a relatat Oana Roman.

Cornel Păsat își mai dorește un copil cu Bianca 

Cornel Păsat are în prezent o familie model. Se înțelege de minune cu soția sa Bianca, cu care are deja un băiețel în vârstă de 5 ani, Dryas.

Am un băiețel Dryas, în mitologia greacă înseamnă stejar și e și numele unei plante din Apuseni. Noi am așteptat mult acest copil. Face gimnastică la clubul Steaua, karate, engleză, la patru ani și jumătate. Seamănă cu maică-sa, și ea a făcut gimnastică de performanță.

Ne mai dorim copii, tot băieți dacă s-ar putea. Eu unul, dacă ar fi după mine, aș vrea să-mi fac o trupă cu băieții mei! În momentul de față suntem doar doi stripperi în trupă care avem copii”, a declarat Cornel, în exclusivitate pentru Click!

Cornel și Bianca sunt împreună de peste 20 de ani și și-au oficializat relația în urmă cu un deceniu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net