Denisa Tănase dezvăluie motivul divorțului de primul soț, medicul Cornel Brotac: „Am început să fac terapie”

Ultima actualizare:

Denisa Tănase, în prezent o afaceristă de succes, face o serie de dezvăluiri despre viața sa personală. Ajunsă cunoscută după ce a făcut parte din trupa Bambi, alături de sora ei, Raluca, frumoasa blondină și-a schimbat cariera. Pe plan personal știm că s-a măritat la vârsta de 23 ani cu medicul Cornel Brotac, iar în prezent este măritată cu Mircea Brânzei, alături de care are o afacere de succes. Totuși, care a fost motivul separării de primul soț? 

Denisa Tănase și fostul soț, Cornel Brotac
Denisa Tănase și fostul soț, Cornel Brotac

Denisa și primul soț au făcut pasul cel mare pe vremea în care ea avea doar 23 de ani. S-au căsătorit în Las Vegas, momentul fiind unul neașteptat pentru părinții vedetei. Află ce dezvăluiri a făcut recent fosta membră a trupei Bambi.

„Noi eram în turneu, părinții erau și ei cu noi și surpriza a venit din faptul că a fost o decizie de azi pe mâine. Când ne-am hotărât noi, le-am spus și lor, doar că noi ne-am hotărât așa, într-o secundă. Fostul meu soț a venit acolo pentru că noi am fost două sau trei luni în turneu, așa că el a venit să mă vadă și așa ne-am hotărât noi, pe loc. Ne-a inspirat Vegasul. Și le-am spus alor mei: „Uite, noi vrem să ne căsătorim” și se întâmpla în foarte puțin timp. Mama își dorea o nuntă tradițională, să ne invităm rudele, să fie ca la carte, cum probabil își imaginează fiecare mamă din generația ei. Pentru noi nu conta atât de mult. Dar a fost un eveniment mic, intens și drăguț”, a povestit Denisa Tănase, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. 

Care a fost motivul divorțului? 

Denisa Tănase și Cornel Brotac au fost căsătoriți vreme de patru ani de zile. Apoi, au decis să meargă pe drumuri separate. Antreprenoarea a mărturisit că în fosta relație au existat foarte multe măști cu care apărea în lumina reflectoarelor, ceea ce a determinat-o să facă terapie pentru a se putea accepta.

„De puțin timp am început să fac terapie. Și este lucrurl la care lucrăm cel mai mult, eu și terapeuta mea. Pentru că noi credem că se datorează mai mult carierei noastre publice și sub lumina reflectoarelor. Devenise pentru noi o normalitate ca tu, atunci când suferi, să zâmbești: pentru că aveai o emisiune, pentru că aveai un concert și pentru că niciodată nu aveai voie să-ți arăți emoțiile. Lucrul ăsta se amplifică pe măsură ce înaintezi pentru că ajungi, iată că și astăzi, deși noi nu mai suntem în luminile reflectoarelor, să ne reprimăm anumite emoții sau să le negăm, dintr-o obișnuiță pe care am dobândit-o din copilărie.

Da, au fost multe măști și în căsnicie și în copilărie și este un lucru la care eu lucrez în prezent și încerc inclusiv prin terapie și prin ceea ce fac să mă accept pe mine, să-mi accept suferințele, să-mi accept momentele în care mi-e greu, să-mi accept lacrimile atunci când ele simt nevoia să apară, pentru că nici măcar pe ele nu le acceptam. Și e foarte interesantă călătoria asta. S-ar putea spune că astăzi încerc să dau jos toate măștile pe care le am”, a mai dezvăluit ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net