Cum se descurcă vedetele care s-au lăsat de muzică și s-au lansat în afaceri: „Am comenzi pe bandă rulantă”

Ultima actualizare:

Denisa Tănase (35 de ani) de la trupa Bambi, Roxana Blagu (36 de ani), de la ex-Trident, Margherita de la Clejani (30 de ani), dar și Irina Nicolae (45 de ani), ce a cunoscut celebritatea datorită formației A.S.I.A, au ales să renunțe la cariera muzicală pentru a se lansa în afaceri. 

Denisa Tănase a devenit cunoscută încă de mică împreună cu sora sa, Raluca, datorită trupei „Bambi”. Însă, de trei ani, cântăreața împreună cu soțul său, Mircea Brânzei, au decis că este bine să își deschidă un magazin cu parfumuri, iar norocul le-a surâs. Cei doi au peste 40 de magazine deschise în Europa, printre care și la Cannes, iar veniturile financiare nu sunt deloc de neglijat. Într-o postare recentă de pe Instagram, Denisa a vorbit despre succesul lor.

„La 30 de ani, după o viață de muzică, mi-am dat seama că nu este imposibil să construiesc o poveste frumoasă și un brand. Astăzi, sunt antreprenor. Am în continuare background-ul de artist. Sunt într-o luptă continuă între a fi artist și antreprenor, pentru că inclusiv în ceea ce fac astăzi partea artistică își pune amprenta.

Este vorba despre strategiile de marketing, creație, lansare de produse, campanii, iar artistul din mine se simte foarte bine în tot tabloul acesta. Așa că, eu cred că în toți anii de Bambi, care au fost frumoși, dar grei, de fapt, cumva mi-am plătit, în avans, beneficiile pe care le aveam ca să pot să îmi încep afacerea”, spune Denisa Tănase.

Roxana Blagu, artista afaceristă

Șatena făcea furori, în perioada anilor 2005 – 2010 împreună cu colegele sale de trupă Andreia Sibechi și Loredana Poghircă în formația Trident. Senzația momentului, în acea perioadă, era faptul că fetele aveau blugii rupți la spate. Însă, cu timpul, anii au mai trecut, iar cele trei dive s-au reprofilat din punct de vedere profesional. Așa că Roxana Blagu a ales în 2015 să își deschidă un business cu haine, dar și un atelier de modă.

„În noiembrie, mama mi-a trimis două cardigane (2015 – n.r) lucrate de ea. Arătau bestial, dar n-am apucat să le port, pentru că prietenele mele nu s-au lăsat până nu mi le-au luat. De aici mi-a venit ideea să fac pentru anotimpul rece ceva şic, să fie la modă, aşa că am pus-o pe mama la treabă. Am comenzi pe bandă rulantă, atât în ţară, cât şi în străinătate. Puloverele mele au ajuns în Franţa şi Germania”, ne spune Roxana.

Margherita de la Clejani, afacerista familiei

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, Margherita era în urmă cu câțiva ani senzația momentului în emisiunile de divertisment, dar și pe scenele mari din România. Însă, vedeta se pare că a ales să se dedice, în ultimii doi ani, designului vestimentar și să își deschidă un magazin de haine într-o zonă centrală din București unde are puse la vânzare rochii, salopete, treninguri, dar și accesorii.

Irina de la A.S.I.A, o artistă norocoasă

Irina Nicolae, fosta component de la trupa A.S.I.A, este o altă vedetă care a decis să renunțe la cariera muzicală și a ales un alt drum profesional în viață și anume cel de designer de amenajări interiore. Bruneta s-a dedicat în mare parte și familiei, după ce în 2004 l-a cunoscut pe soțul său Marius Vizer cu care s-a căsătorit în 2015 și cu care are o fetiță, Scarlett Maria.

„Eu sunt pe partea de design, că asta fac. Nu șomez acasă. Copilul e, clar, prioritatea. (…) Am avut și o linie educativă pentru copii. Când eram mică voiam să fiu detectiv particular. Cred că văzusem multe filme, foarte multe filme. Între timp am mai crescut și am rămas tot în sfera frumosului și îmi place ce fac foarte mult. Fac case frumoase, fac case cu suflet. Este mult de muncă, lucrez cu un arhitect, lucrez cu o echipă întreagă.

Eu nu vorbesc limba maghiară, dar am oameni care vorbesc engleză, arhitectul cu care lucrez și constructorul, cel puțin la proiectele astea două pe care le am. Ei finalizează partea de construcție și urmează partea mea. Sunt de la începutul procesului, de când se naște ideea, ce se dorește de la spațiul respectiv până la final, eu aprob absolut orice”, declara Irina Nicolae recent la podcastul „Acasă la Măruță”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net