EXCLUSIV Roxana ex-Trident s-a lăsat de muzică şi tricotează pentru Andra. Puloverele artistei se vând ca pâinea caldă chiar şi în străinătate

20 martie 2015
article img
Andra şi-a cumpărat un cardigan negru, cu buline colorate, care costă 400 de lei

Tot răul spre bine pentru Roxana Blagu. Din 2006, de când s-a destrămat trupa Trident, solista nu şi-a mai găsit locul în muzică, dar a dat lovitura în afaceri. Toată iarna a vândut pulovere tricotate pentru doamnele din ţară şi din străinătate, dar şi pentru vedete.

Dacă fostele colege de trupă, Loredana şi Andreia, sunt norocoase să aibă parteneri plini de bani, Roxana Blagu (30 de ani) s-a descurcat singură şi a pus pe picioare o afacere rentabilă. Pasionată de modă, vedeta a început să facă haine şi accesorii şi, pentru că ideea a prins repede la doamne, şi-a deschis propriul atelier. Totuşi, veniturile fostei soliste au început să se rotunjească semnificativ după o întâmplare amuzantă.”În noiembrie, mama mi-a trimis două cardigane lucrate de ea. Arătau bestial, dar n-am apucat să le port, pentru că prietenele mele nu s-au lăsat până nu mi le-au luat. De aici mi-a venit ideea să fac pentru anotimpul rece ceva şic, să fie la modă, aşa că am pus-o pe mama la treabă. Am comenzi pe bandă rulantă, atât în ţară, cât şi în străinătate. Puloverele mele au ajuns în Franţa şi Germania”, ne-a spus Roxana. La puloverele lucrate manual, din lână colorată, au poftit Andra şi Adelina Pestriţu.„În funcţie de model, preţurile pornesc de la 400 de lei şi ajung până la 1.500, dar se lucrează chiar şi trei săptămâni la unul. Andra a fost încântată de unul negru, cu buline colorate, şi mi-a trimis şi o fotografie cu ea după ce l-a îmbrăcat”, ne-a mai spus fosta solistă. Roxana, alături de Andreia şi Loredana, a făcut furori în trupa Trident, în perioada 2004-2006. Au avut peste 300 de apariţii pe scenă şi au colaborat cu 3Sud Est şi DJ Project.

article img
Roxana s-a pozat cu hainele lucrate manual

article img
Roxana s-a pozat cu hainele lucrate