Denisa Tănase, pregătită să devină mamă: „Sunt capabilă să ofer extrem de multă dragoste unui copil care nu e al meu”

Devenită cunoscută odată cu apariția trupei „Bambi”, Denisa Tănase s-a reorientat în carieră și și-a dezvoltat propriul brand de parfumuri. Alături de soțul ei Mircea Brânzei, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și dezvoltă afacerile pe care le au. Recent, antreprenoarea a vorbit despre conceptul de a face un copil. 

Denisa Tănase / foto: Social media
Denisa Tănase / foto: Social media

În urmă cu câteva zile, Denisa Tănase a fost prezentă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în cadrul căreia a răspuns celor mai „roșii” întrebări. Una dintre acestea a avut legătură maternitatea. Vedeta consideră că este pregătită să facă pasul cel mare. 

Denisa Tănase: „Nu m-am simțit pregătită” 

Fosta cântăreață a vorbit despre dorința sa de a deveni mamă, cu toate că încă nu s-a întâmplat. Denisa Tănase a fost extrem de transparentă în mărturisirile sale, așa că nu s-a sfiit să declare public că a luat în considerare opțiunea de fertilizare in vitro, însă nu s-a simțit pregătită să facă un astfel de pasă. Lasă totul în grija lui Dumnezeu și mărturisește că ar iubi și un copil care nu ar fi al ei, referindu-se la un proces de adopție. 

Denisa Tănase și soțul ei / foto: Social media
Denisa Tănase și soțul ei / foto: Social media

„Eu cred că sunt pregătită să devin mamă și îmi doresc, dar nu cu orice preț. În egală măsură, cred că există un timp perfect pentru toate. Nu ascund faptul că am cochetat și cu ideea de a face fertilizări sau inseminări, dar nu am fost niciodată pregătită cu adevărat pentru procedura asta. Cu cât mă apropiam mai mult ca informație de asta, cu atât admiram mai mult femeile care au avut puterea să facă asta, pentru că mi se pare un proces greu.

Nu m-am simțit pregătită pentru el, pentru că m-am gândit că până la urmă, Dumnezeu știe foarte bine când și dacă e momentul potrivit pentru fiecare dintre noi. Nu știu dacă fiecare femeie din lumea asta trebuie neapărat să fie mamă, chiar dacă îmi doresc și mi-ar plăcea foarte mult să pot să fiu mamă și iubesc copiii. Sunt capabilă să ofer extrem de multă dragoste unui copil care nu e al meu, deci dacă e ar fi al meu nu știu cum ar fi, dar cu siguranță m-ar împlini foarte mult.

Nu vreau să fac din asta o doză de egoism să îmi doresc asta pentru mine, pentru a avea un tablou perfect. Dumnezeu mi le-a dat pe toate, dar într-adevăr nu mi-a dat chestia asta ca să fiu omul perfect.(...) Am trecut prin etapa în care îmi doream atât de mult, încât vedeam copii și îmi dădeau lacrimile. Acum sunt într-o etapă de liniște și acceptare, în care las lucrurile să se desfășoare de la sine și am încredere că Dumnezeu le așază pe toate.”, a declarat Denisa Tănase, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
tavi clonda jpeg
banner lia bugnar png
netflix pixabay png
Banner Alin oprea talisman
ilinca vandici raluca badulescu colaj instagram jpg
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
image png
dan badea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net