Denise Rifai și-a găsit bărbatul fatal. Cu cine vrea să se mărite vedeta de la Kanal D

Ultima actualizare:

Denise Rifai pare că și-a găsit bărbatul fatal. Vedeta în vârstă de 37 de ani a dezvăluit cine este vedeta cu care ar vrea să se mărite. Trebuie să recunoaștem că e o surpriză uriașă, iar, de-a lungul timpului, acest mascul feroce a făcut ravagii în inimile doamnelor.

Cu cine vrea să se mărite vedeta de la Kanal D. Foto: colaj/captură youtube
Cu cine vrea să se mărite vedeta de la Kanal D. Foto: colaj/captură youtube

Invitată în podcast-ul Altceva, cu Adrian Artene, vedeta de la Kanal D n-a stat pe gânduri atunci când a fost întrebată cu ce bărbat ar vrea să ajungă în fața altarului.

Cu cine ar vrea să se mărite Denise Rifai

Singurică după câteva relații care n-au mers, îndrăgita prezentatoare a dezvăluit cu cine s-ar căsători fără nicio ezitare. Nu un bărbat din România i-a furat inima lui Denise Rifai, ci mai degrabă un actor celebru din Statele Unite ale Americii.

Se pare că vedeta la Kanal D are nevoie de un „bodyguard”, pentru că bărbatul fatal pentru Denise Rifai este nimeni altul decât Kevin Costner, faimosul actor din filme precum The Bodyguard sau Waterworld.

„Cu Kevin Costner! Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airline și eu mergeam pe Calea Victoriei. Și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat să-l simt eu...

La un moment dat, vedeam bărbatul ăsta pe panouri. Era Kevin Costner, dar eu nu realizam că el. La un moment am zis: ‘Cine-i ăsta de pe panouri? Ăsta e genul meu’. El e căsătorit cu o tipă tare faină.”, a declarat Denise Rifai în podcastul „Altceva”.

Denise Rifai s-ar căsători cu Kevin Costner. Ce vrea de la partener

Kevin Costner e bărbatul cu care s-ar căsători Denise Rifai
Kevin Costner e bărbatul cu care s-ar căsători Denise Rifai

Chiar dacă e singură, iar Kevin Costner e doar un vis pierdut peste ocean, una dintre cele mai apreciate moderatoare din România știe exact ce vrea de la bărbatul de care se va îndrăgosti. Prezentatoarea de la Kanal D consideră că „relația o ține bărbatul”, iar partenerul ideal trebuie fie tot ce nu este ea.

În plus, Denise Rifai vrea să se simtă iubită și să primească protecție. Vedeta nu crede că dragostea durează doar trei ani, ci pentru totdeauna.

„Pentru mine dragostea înseamnă protecție. Nu există că dragostea durează trei ani, pentru mine dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este pe viață. Nu există! Există experiențe și iubiri, dar dragostea este numai una și pe viață.

Bărbatul pentru mine trebuie să fie tot ce nu sunt eu. Eu trebuie să vin în completarea lui. Eu vin cu vorba, el trebuie să fie cu faptele. Bărbatul trebuie să-mi ofere protecție. În primul rând, trebuie să mă iubească și să fie fascinat de mine.

Eu cred că o femeie nu poate să țină o relație, relația o ține bărbatul. Dacă el vrea să fie orientat înspre tine el este, dacă nu el pleacă. Îmi doresc un bărbat care să mă iubească și să se simtă completat de mine”, a declarat moderatoarea de la Kanal D, recent, în emisiunea “În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net