Diana Dumitrescu, totul despre coșmarul prin care a trecut după divorț: „Castelul tău pe care-l credeai din cărămidă...”

Ioana Dumitrescu, considerată una dintre cele mai bune actrițe din România, a trecut prin momente de groază în urma divorțului de Ducu, fiul producătoarei Ruxandra Ion, cu care a fost căsătorită între anii 2009 și 2013. 

Ioana Dumitrescu și Ducu au fost căsătoriți
Ioana Dumitrescu și Ducu au fost căsătoriți

Cu toate că în prezent se poate declara o femeie de succes și o mamă fericită, acum ani în urmă frumoasa actriță ținea piept unui divorț și începea să înceapă un nou capitol al vieții sale. 

Ioana Dumitrescu: „M-am dezechilibrat foarte tare”

Recent, cunoscuta actriță a vorbit despre momentul în care ea și Ducu au decis să meargă pe drumuri separate. În acel punct al vieții sale, Diana Dumitrescu se pregătea să pășească pe un drum nou, necunoscut, pavat cu multe frici și multe necunoscute. 

„După un divorț, când ți se năruiesc toate visele și castelul tău pe care-l credeai din cărămidă solidă se dovedește a fi din nisip și se spulberă, e... Eu m-am dezechilibrat foarte tare, pentru că în 2013, când eu am divorțat, s-au întâmplat toate lucrurile alea din Pro TV. Deci: eu am divorțat, s-au oprit telenovelele, s-au oprit job-urile și cumva am fost extrem de dezechilibrată. 

Adică m-am trezit într-o ceață atât de densă, că nu vedeam mai departe, ce pot să fac, ce-o să se întâmple cu mine, știi? Nu știam, o să mai lucrez, n-o să mai lucrez, e meritul meu, nu e meritul meu, am făcut cu puterile mele sau doar că am fost susținută de Ruxandra și de Ducu? Adică erau multe întrebări pe care mi le puneam. 

Adică am fost dezechilibrată total, știi? Îmi pierdusem toată încrederea în mine, dar au apărut proiecte pe teatru, au apărut proiecte pe film, și atunci cumva mi-am dovedit mie că tot ce am făcut și am construit din punct de vedere carieră sunt prin puterea mea și prin talentul meu. 

Iar pe partea personală și pe partea privată, când se duce dracu totul și ce ți-ai dorit cel mai mult: familie, viață și așa, pentru că da, îmi place partea asta de carieră... Dar eu întotdeauna m-am văzut o femeie cu soț, cu copil, nu e ușor” - a spus Diana Dumitrescu, în cadrul unui podcast. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
adrian minune florin salam colaj click jpg
netflix pexels jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
cub bebeto reghecampf png
netflix jpg
banner Laurențiu Reghecampf
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net