Diana Dumitrescu, indignată de Paște: „Doar cumpărăm și ne îmbuibăm?!”

#Exclusiv Click!

Paștele nu mai e ce a fost odată?! Se pierde, se pare, încet-încet tocmai semnificația spirituală a celei mai importante sărbători creștinești. Acesta este părerea dură a actriței Diana Dumitrescu! Vedeta spune că, majoritatea românilor, văd în Sărbătorile Pascale doar un prilej de îmbuibare și desfrâu culinar.

Diana Dumitrescu atrage atenția că Paștele a ajuns doar un prilej de îmbuibare / Sursa: Click!
Diana Dumitrescu atrage atenția că Paștele a ajuns doar un prilej de îmbuibare / Sursa: Click!

Paștele ar trebui să fie o perioadă a înălțării spirituale, a evlaviei. Sărbătoarea reprezintă răstignirea lui Iisus Hristos pe cruce pentru păcatele noastre, dar și Învierea Lui, în a treia zi de la răstignirea sa.

Din păcate, semnificațiile spirituale ale acestei sărbători creștine s-au pierdut în ultima vreme. Actrița Diana Dumitreascu a tras un semnal de alarmă, fiind de părere că Paștele, în prezent, e doar un bun prilej de a se face un marketing agresiv, iar pentru români de a se îmbuiba la masa de sărbători.

Diana Dumitrescu:„Sărbătorile în general nu mai au nici o semnificație!”

Mi se pare că acum Sărbătorile în general nu mai au nici o semnificație, este atât de mult marketing și atâta se bate apa în piuă, la modul: cumpărați, cumpărați! Nu mai are nici o valoare!

Oamenii merg la biserică doar în virtutea ideii că trebuie să aducem lumină în casă. Dar ce înseamnă lumina aia? Știe cineva cum și de ce? Sunt niște lucruri care s-au pierdut pe parcurs și care nu se transmit mai departe.

Mi se pare că doar mai avem câteva zile în care ne punem la masă, mâncăm și ne îmbuibăm”, ne-a declarat actrița.

Vedeta spune că puține tradiții pascale se mai respectă astăzi.

Eu nu am prins treaba asta cu hainele noi. Îmi amintesc doar că la noi venea Iepurașul cu maximum o jucărie, în rest ceva cicocolate și bomboane. Ca de Crăciun așa, venea cu portocale și cu dulciuri. Eram adolescentă atunci când am aflat că Iepurașul ar trebui să ne aducă haine noi”, ne-a mai spus aceasta.

Actrița va petrece Paștele la munte și nu se va feri din a gusta din bunătățile de pe masă, friptura de miel fiind favorita ei.

De Paște o să plecăm pe undeva pe la munte. Cel mai mult îmi place friptura de miel. Sunt carnivoră înrăită!”, ne-a mai mărturist simpatica actriță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net