Diana Dumitrescu, probleme cu kilogramele? „Am ținut 20 de ani diete, mi-a ajuns!”

#Exclusiv Click!

Diana Dumitrescu s-a săturat să țină diete, după ce ani de zile s-a luptat cu ele. Actrița își dorește să mai dea jos câteva kilograme, pe care încearcă, deocamdată, să le ascundă sub haine mai largi. A ținut 20 de ani la rând diverse regimuri de slăbit, dar tot nu este mulțumită de silueta pe care o afișează.

Diana Dumitrescu (39 de ani) a devenit mama unui băiețel superb, Carol, în anul 2019. După naștere, actrița a dezvăluit că s-a confruntat cu stări accentuate de depresie și, mai ales, cu kilogramele în plus acumulate după sarcină.

Nici până astăzi nu a reușit să scape total de ele, dorindu-și să mai slăbească câteva kilograme. Calvarul dietelor ținute ani la rând o sperie însă.

Mai am încă probleme cu silueta, dar mai acopăr ceea ce nu-mi place. Aș vrea mai slăbesc, dar nu-mi bat capul cu asta. Am un stil de viață acum. Sunt foarte bine, sunt foarte liniștită și foarte fericită, și-mi place să mănânc ce cred eu. Am și eu dreptul să nu mai țin diete! După 20 de ani de diete chiar mi-a ajuns!”, ne-a dezvăluit actrița.

Diana Dumitrescu: „Nu am leșinat de foame. În schimb, am leșinat de la migrene”

Diana Dumitrescu a trecut printr-o perioadă cu fluctuații de greutate. Actrița a făcut eforturi mari pentru a ține mai multe diete stricte, care au avut rezultat, însă atunci când a renunțat la ele, kilogramele s-au pus la loc.

Cea mai grea dietă a fost una dintre primele diete pe care le-am ținut. A fost atunci când m-am pregătit pentru <<Iubire ca-n filme>>. Mâncam puțin și făceam mult sport și era greu. Nu am leșinat însă de foame. În schimb, am leșinat de la migrene. Nu am făcut foamea niciodată. Deși am ținut diete, eu nu am mers pe premisa să fac foamea, deși am văzut că în ziua de astăzi se practică”, a mai spus actrița.

„Și în pui găsești acum zahăr și E-uri!”

Actrița trage, totodată, un semnal de alarmă în privința alimentației și a produselor de calitate îndoielnică de pe piață, pline de aditivi alimentari.

E și din cauza alimentației pe care o avem, a mâncărurilor de pe piață, cu atâtea E-uri, atâta zahăr și atâția hormoni. Și în pui găsești acum zahăr și E-uri. De asta acum funcțonează asta cu fastingul și hai să facem foamea.

Din punctul meu de vedere, să faci foamea, nu e ok. Știu că e indicat asta cu regenerarea organismului, a celulelor, dar totuși, suntem oameni și suntem făcuți consumăm ,nu trăim cu apă.  Trebuie să-ți iei niște proteine, niște minerale, niște vitamine. Acum și când mănânci un măr tai și te întrebi câte E-uri are și câte grame de zahăr”, a adăugat Diana Dumitrescu.

Actrița își mai dorește un copil!

Diana Dumitrescu este căsătorită cu Alin Boroi din anul 2018. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Carol ( în vârstă de 3 ani și jumătate), care scoate untul din amândoi.

Copilul l-am lăsat cu tăticul, se descurcă. Am un soț descurcăreț. Da, îmi mai doresc un copil! Acum vedem ce se întâmplă”, ne-a mai spus actrița.

Diana Dumitrescu ( 39 de ani) a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară în septembrie 2018. Vedeta s-a căsătorit atunci, în secret, cu Alin Boroi. Actrița a mai fost măritată, în trecut, cu producătorul de telenovele Ducu Ion.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net