Diana Dumitrescu, secretul unei casnicii perfecte. Cum rezolvă conflictele cu soțul ei: „Pentru că suntem femei și suntem foarte deștepte...”

Diana Dumitrescu oferă secretul unei căsnicii fericite. În vârstă de 39 de ani, îndrăgita actriță a dat din casă și a dezvăluit cum negociază diferențele de opinie pe care le are cu soțul ei. 

Diana Dumitrescu, secretul unei casnicii perfecte
Diana Dumitrescu, secretul unei casnicii perfecte

Una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania a făcut câteva confesiuni inedite în episodul cu numarul 75 al emisiunii ,,Detectorul de minciuni”.

Diana Dumitresu, care este căsătorită în prezent cu Alin Boroi, are toată experiența necesară pentru rezolva tainele încurcate ale iubirii. Vedeta a mai fost măritată și cu fiul producătoarei de televiziune Ruxandra Ion, Ducu, între 2009 și 2013. 

Cunoscută pentru rolurile principale din serialele romanești cu mare priză la public, precum ,,Regina", ,,Aniela", ,,Iubire și Onoare" sau ,,Îngeri pierduți", vedeta nu a stat pe gânduri când a fost întrebată care este secretul unei căsnicii fericite. Diana Dumitrescu a răspuns fără ezitare: „compromisul”.

„Depinde foarte tare de cât de mult comunici cu soțul. Și de la această comunicare cât mult ești dispus să faci compromisuri și până unde poți să duci compromisul. Eu mi-am impus niște limite și fac compromisuri în căsnicia mea, în sensul că mai las de la mine”, a explicat îndrăgita actriță, care a explicat ulterior și cum rezolvă divergențele.

Diana Dumitrescu: „Îl las pe el să aibă dreptate, dar oricum fac ca mine”

Actrița a oferit și un exemplu concret despre modul cum a rezolvat o diferență de opinie avută cu soțul ei. Diana Dumitrescu spune că uneori trebuie „s-o iei pe la Ploiești” pentru a rezolva o contradicție.

„De exemplu, cea mai recentă discuție a fost despre grădinița copilului și normal că există contraziceri. Și până la urmă am zis ok, fie ca tine. Am lăsat de la mine. Dar pentru că suntem femei și suntem foarte deștepte facem ca lucrurile să fie tot ca noi până la urmă. Trebuie s-o iei mai pe la Ploiești.

I-am zis dacă tu crezi că nu e ok, du-te tu și vorbește cu educatoare... și până seara a zis: fă cum crezi tu că e mai bine”, a povestit Diana Dumitrescu în emisiunea „Detectorul de miniciuni”.

Totodată, vedeta spune că soțul ei obișnuiește să spună inițial ”nu”. „Ne așezăm, discutăm, el e în continuare cu nu. Eu îi zic ok. Eu deja demarez lucrurile în stilul meu, le fac, și după aia zice: hai că a ieșit bine, ți-am zis eu. Cumva este vorba despre compromisul ăsta de a nu avea eu dreptate, îl las pe el să aibă dreptate, dar oricum fac ca mine”, a spus Diana Dumitrescu în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi
Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi

În 2018, Diana Dumitrescu s-a îmbrăcat în rochie de mireasă pentru a doua oară în viața ei. Vedeta s-a căsătorit atunci, în secret, cu Alin Boroi. Alături de acesta are un copil, Carol, în vârstă de 3 ani.    

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
dorobantu mana jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Istvan Kovacs (dreapta) la CM 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
image
image
image
image
wednesday jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
smartphone sursa pexels com jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
filme de craciun
FotoJet (1) jpg