Diana Dumitrescu: «A trebuit să slăbesc pentru noul rol»

Ultima actualizare:

A revenit în forţă pe micile ecrane, cu un rol pe care îl adoră! Diana Dumitrescu este din nou femeia fatală! Însă ne surprinde și cu alte picanterii din viața ei.

Actriţa face parte din distribuţia noului serial de comedie produs de Kanal D, “Strada Speranţei”, şi interpretează o femeie sigură pe ea, gata oricând să sucească mintea bărbaţilor, pentru a-şi atinge scopurile...

Eşti din nou protagonista unui serial tv. Te rugăm să ne spui mai multe despre acest proiect

Se numeşte “Strada Speranţei” şi este un serial de comedie urbană, care ne dorim să le facă românilor mai frumoase serile de weekend. Povestea are în centru trei familii foarte diferite de bucureşteni, vecine pe aceeaşi stradă, ale căror poveşti se desfaşoară în paralel şi conduc într-o serie de situaţii comice, în care se pot regăsi telespectatorii. 

Şi personajul tău cum este?

Personajul meu, Raluca, îşi doreşte să se îmbogăţească şi pentru asta va cutremura viaţa unui cuplu (interpretat de Cătălina Grama şi de Claudiu Maier).

Ce ai în comun cu personajul?

Mai nimic, dar îmi place mult de Raluca, pentru că este tot timpul plină de viaţă şi face mereu câte o trăsnaie. Are momente când este foarte inteligentă şi determinată, dar şi momente când este foarte naivă. Eu nu sunt deloc ca ea, dar avem în comun pasiunea pentru vestimentaţie şi stil.

Cum ai fost cooptată în acest nou proiect?

Am fost sunată de Toni Grecu, care m-a invitat să particip la un episod pilot, apoi la castingul pentru aceste filmări. A trebuit să slăbesc destul de repede pentru noul rol, pentru că de la filmarea pilotului şi până am fost chemată la casting a trecut mult timp şi pusesem câteva kilograme.

Ce îţi place cel mai mult la o zi de filmare?

Totul, mă simt foarte bine. Când ajung pe platouri mă încarc cu multă energie, îmi plac discuţiile cu colegii, personajul pe care îl interpretez, iar ţinutele sunt superbe.

În afară de actorie, cu ce altceva îţi mai ocupi timpul?

Îmi place să schimb lucruri prin casă şi să decorez, să renovez, să recondiţionez mobilier vechi.

Care sunt secretele siluetei tale?

Nu am reuşit să mă menţin în formă tot timpul. Am avut tot timpul perioade în care mâncam sănătos, apoi renunţam şi reveneam la alimente nu tocmai bune. Recent mi-am îmbunătăţit stilul de viaţă şi am făcut asta şi pentru că doresc să-i ofer fiului meu un exemplu bun.

Apropo, ce mai face Carol Anton?

Este un copil minunat, pe care îl ador din tot sufletul.

Serialul Strada Speranţei se difuzează sâmbătă, astfel că telespectatorii pot vedea câte două episoade, începând de la ora 20.00, scrie pagina de media.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net