Cadoul bizar pe care Diana Dumitrescu și l-a făcut de ziua sa: ,,Soțul meu zice că am îmbătrânit rău''

Ultima actualizare:

Diana Dumitrescu își sărbătorește ziua de naștere pe 30 septembrie. Aceasta a împlinit 39 de ani, așa că a fost ocazia perfectă de a-și face singură un cadou. Dacă alte femei ar fi fost în locul ei, cu siguranță s-ar fi gândit la haine, genți sau pantofi, însă Diana a ales un serviciu de masă. Soțul său a fost amuzat de darul ales de vedetă, așa că a reacționat rapid.

Diana a avut încă din copilărie plăcerea de a așeza ea masa, iar pentru asta există și un concept numit tablescaping, inventat de bucătarul de televiziune Sandra Lee. Vedeta s-a îndrăgostit de niște farfurii din ceramică, decorate în stil italienesc.

Citește și: Ce a făcut Diana Dumitrescu în vacanța cu familia și cum se pregătește actrița înainte de evenimentele pe care le prezintă

Deși este convinsă că nu este pe gustul tuturor, aceasta îl adoră. Soțul Dianei, Alin, nu s-a abținut și i-a a reacționat imediat.

,,Îți spun ce mi-am cumpărat cadou de ziua mea: un serviciu de masă, de aceea soțul meu zice că am îmbătrânit rău de tot! Am găsit un serviciu de masă foarte frumos, frumos pentru mine, nu cred că este chiar pe gustul tuturor.

Sunt niște farfurii din ceramică, care sunt decorate cu usturoi, cu măsline, cu rozmarin în stil italienesc și mi-au plăcut foarte tare. Pornind de la acest serviciu, a venit și ideea acestei zile petrecute acasă, pentru că vreau să fac o masă pe care să o decorez așa cum îmi place'', a mărturisit Diana Dumitrescu, pentru playtech.ro.

Vezi și: Diana Dumitrescu s-a pozat complet nemachiată: «Merit să fiu iubită și așa»

Diana Dumitrescu, petrecere restrânsă alături de cei dragi

Deși toată lumea s-ar fi așteptat ca vedeta să își serbeze ziua de naștere printr-o petrecere cu mulți invitați, Diana a ales să aibă alături puține persoane, doar familia și prietenii apropiați.

Aceasta a mărturisit că la anul, atunci când va schimba și prefixul, probabil va face o petrecere mult mai mare.

Citește și: Ce face Diana Dumitrescu după ce a rămas fără emisiunea de la Antena 1

Cine este Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din România. Aceasta este și vedetă TV, fiind implicată în mai multe producții tv, printre care și emisiunea matrimonială ,,Mireasa'' de la Antena 1. Pe lângă faptul că este actriță și a avut roluri în cele mai cunoscute telenovele românești, Diana a fost și model.

Vedeta a fost căsătorită cu Ducu Ion, însă au divorțat. Acum are o căsnicie fericită cu Alin Boroi, alături de care are un băiețel, Carol-Anton. Cei doi au în plan să devină părinți și pentru a doua oară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net