Diana Dumitrescu se pregătește să devină mamă de fetiță!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe Diana Dumitrescu o prinde de minune rolul de mămică! Actrița, în vârstă de 39 de ani, parcă a înflorit, așa de tare a schimbat-o maternitatea. Vedea TV nu vrea să se oprească aici. Își mai dorește cu ardoare și o fetiță, nu de alta, dar băiețelul Carol (în vârstă de trei anișori) a scos, până acum, untul din ea.

cub diana dumitrescu png

Diana Dumitrescu arată de milioane! Nici nu o mai recunoști dacă o întâlnești pe stradă! Actrița dat jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii și acum afișează o siluetă de manechin! Soțul, Alin, este cel care-i compune ținutele de la evenimentele mondene.

Citește și: Care a fost motivul divorțului dintre Diana Dumitrescu și Ducu Ion. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță după separarea de fostul soț

Diana Dumitrescu: „Soțul e stilistul meu!”

Am stilistul meu propriu și personal acasă, îl cheamă soțul! Eu nu pun accent pe haine, nu sunt cel mai fashion om din lumea asta. Eu îmi aleg tinutele în funcție de cum mă simt, ce chef am!

Acum o să mă înjure toți stiliștii și o să dea cu mine de pământ, dar I don t care. Nu mă deranjează dacă apar la bine sau la prost îmbrăcate, să zică cine ce o vrea, e sunt foarte bine așa!”, ne-a declarat Diana Dumitrescu, la lansarea showroom-ului Andreei Raicu, de unde și-a și achiziționat niște ținute.

Diana Dumitrescu și-a schimbat și coafura, și-a făcut breton și este foarte sexy și fășneață. Are un aer tineresc, deși susține că maternitatea a maturizat-o inevitabil.

Eu banii îi investesc în fercirea mea, fie că e vorba de călătorii, de mâncare bună, de petreceri drăguțe, în fericire. Și fericirea nu constă în lucruri materiale. Am învățat să cunosc mult mai bine. Știu ce-mi place!”, ne-a mărturisit actrița.

Diana Dumitrescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alin Boroi, de mai bine de șapte ani. De când a devenit mămica micuțului Carol, în vârstă de trei anișori, viața actriței a luat o cu totul altă întorsătură

Diana Dumitrescu: „Sunt puțin zuză, dusă cu pluta puțin, dar fericită!”

Băiețelul i-a dat ceva de furcă, fiind neastâmpărat tare. Diana și soțul ei își mai doresc, acum, și o fetiță!

Sunt un om foarte împlinit, m-a schimbat, m-am maturizat, m-a adus cu picioarele pe pământ. Am fost nevoită să mă schimb, am un pui de om de care trebuie să am grijă, dar în definitiv sunt același om, puțin zuză, puțin du cu pluta, îmi place fiu fericită.

Băiatul seamană cu mine! Numai cu mine! Mi-aș mai dori o fetiță! Dacă se întâmplă, Doamne ajută! Până la urmă, ce o fi să fie, numai sănătoasă să fie!”, a adăugat actrița.

Diana Dumitrescu ( 39 de ani) a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit atunci, în secret, cu Alin Boroi. Actrița a mai fost măritată, în trecut, cu producătorul de telenovele Ducu Ion.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net