Două noi emisiuni culinare pe micul ecran. La ce post vor fi difuzate

Anunțul potrivit căruia PRO 2 redevine ACASĂ a strârnit curiozitate în rândul telespectatorilor, astfel că postul tv a început să anunțe noile producții.

image

Producțiile exclusive vor îmbina perfect divertismentul, sfaturile din bucătărie, dar și multe provocări.

 Savuroasele show-uri, numite „Mâncare pe care”, și „MasterChef: Restul e plăcere!” vor încânta telespectatorii, iar acest lucru se va întâmpla din luna aprilie.

MasterChef: Restul e plăcere!

Ideea principală a show-ului MasterChef: Restul e plăcere! este aceea de a învăța cum să nu mai irosim mâncarea. În România, oamenii aruncă la gunoi, anual, 1.3 milioane de tone de alimente, iar toate aceste resturi pot fi folosite și transformate în feluri de mâncare uimitoare.

Chef Radu Dumitrescu, Chef FOA și Chef Joseph Hadad ne vor învăța cum putem să nu irosim mâncarea, gătind într-un mod productiv. Din această competiție atipică, telespectatorii vor fi câștigători și vor avea ocazia să vadă câteva trucuri și secrete din stilurile lor de gătit.

Citește și Paparazii Click! Liviu Vârciu i-a făcut mamei o vilă de toată frumusețea. Cum arată cuibușorul din comuna Dascălu

image

Cei trei vor avea invitată în fiecare ediție câte o vedetă care îi va provoca să gătească cu resturile de mâncare de la MasterChef.

Chefii vor prepara câte o farfurie, iar la finalul show-ului, vedeta va decide câștigătorul serii și va oferi astfel un avantaj pentru următorul episod.

Citește și Marcel Ciolacu invocă cauzele pentru scumpirea nivelului de trai: "Au fost luate decizii greşite" 

Mâncare pe care

Mâncare pe care, show-ul care a avut succes la nivel internațional, fiind distribuit în 46 teritorii, cu 17.000 de episoade produse, urmărește cinci persoane străine în lupta pentru titlul de “Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. Cinci bucătari amatori, care locuiesc în aceeași regiune, găzduiesc acasă la ei, pe rând, o cină cu trei feluri de mâncare pentru ceilalți concurenți. După cină, fiecare oaspete evaluează abilitățile culinare și de găzduire în timpul călătoriei cu taxiul spre casă. Cel care va obține cel mai mare punctaj devine câștigătorul ediției și va intra în posesia premiului.

Vocea actorului Andrei Aradits va condimenta fiecare ediție cu umor și comentarii spumoase, oferindu-le telespectatorilor o experiență completă în timpul vizionării.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net