Drama din viața lui Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan: „Am aflat târziu dintr-o prostie”

Drama din viața lui Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan! Cei doi formează de mult timp un cuplu însă se cunosc puține despre soțul lui Carmen. În luna august a anului 2021, Carmen Grebenișan și Alex Militaru au hotărât să-și unească destinele, căsătorindu-se civil. Cei care au avut privilegiul de a le fi aleși nași sunt Alina Ceușan, cea mai apropiată prietenă a creatoarei de conținut online, și soțul ei, Raul Tișa, un talentat hairstylist.

Drama din viața lui Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan
Drama din viața lui Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan

Drama din viața lui Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan

Invitați în emisiunea „Vorba lu’ Jorge”, Carmen Grebenișan și Alex Militaru au discutat despre diverse teme, concentrându-se în special pe povestea relației lor și pe momentele grele din viețile fiecăruia.

Alex Militaru a dezvăluit că la vârsta de 18 ani a aflat, printr-o situație neașteptată, că a fost adoptat. Până la acest moment, el nu avusese nicio conștientizare sau dorință de a descoperi acest aspect al originilor sale, chiar dacă în perioada liceului, unii colegi mai malevoli îi adresau epitetul „adoptatule”.

Am aflat că sunt adoptat. Ăla a fost cel mai greu moment, emoțional. Am aflat la 18 ani, destul de târziu. Nu mi-am dat seama, nici n-am vrut, de fapt. Mai auzisem prin liceu de la diferiți oameni răutăți, «adoptatule». I-am întrebat pe ai mei, iar ei nu au crezut că era neapărat momentul oportun să-mi zică la vârsta aia. Am aflat târziu dintr-o prostie”, a povestit soțul lui Carmen Grebenișan, în podcastul lui Jorge.

Alex Militaru a împărtășit că a discutat cu părinții săi adoptivi despre părinții biologici, dar că nu a simțit nevoia să îi întâlnească. A aflat că nu se cunoștea nimic despre tatăl său și că mama sa biologică nu și-a dorit să își asume responsabilitatea pentru el. Mai târziu, a descoperit că mama biologică își făcuse o altă familie. Pentru a face față la toate, tânărul a avut nevoie de terapie.

Ușor, ușor am trecut și peste asta. Ulterior, la psiholog, povestindu-i toate lucrurile astea, mi-a spus că treaba asta cu spatele e posibil să fie somatizată fizic. Să fi strâns atât de multe lucruri în suflet încât a trebuit să se rupă undeva”, a mai spus Alex Militaru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net