Carmen Grebenișan explică de ce a venit cu 8 kilograme în plus de la Survivor. Ce s-a întâmplat cu corpul ei în Dominicană

Ultima actualizare:

Carmen Grebenișan s-a întors de la Survivor cu o mulțime de probleme de sănătate. După cinci luni petrecute în Republica Dominicană, influencerița s-a îngrășat, are o formă gravă de acnee și i-a întârziat menstruația. Experiența a fost una extrem de grea, cu dezamăgiri, probe aprige, dor, dar și cu speranțe și dorința de a deveni următorul câștigător din istoria Survivor.

Carmen Grebenișan în cadrul emisiunii „Survivor" Foto: Pro tv
Carmen Grebenișan în cadrul emisiunii „Survivor" Foto: Pro tv

Carmen Grebenișan s-a întors cu kilograme în plus 

 Carmen Grebenișan a fost invitată în emisiunea „La Măruță” și a povestit acolo că a fost nevoită să mănânce, în mare parte, nuci de cocos și diverse fierturi. Cu toate acestea, a recunoscut faptul că s-a întors cu mai multe kilograme în plus.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Carmen avea 59 de kilograme. La revenirea în țară, influencerița cântărea cu 4 kilograme în plus.

Carmen Grebenișan se luptă cu retenția de apă

Carmen Grebenișan a mărturisit că are retenție de apă și din acest motiv a ajuns să aibă aceste kilograme în plus. Dar influencerița s-a confruntat cu aceeași problemă pe care au avut-o și alte concurente, de-a lungul timpului.

„Schimbările de fus orar, cele climaterice, te afectează hormonal. În primul rând, este retenția de apă. Cea mai mare greutate pe care am avut-o până acum a fost de 57 kg. Înainte de Survivor, am rupt, de Crăciun, ajunsesem la 58 kg. Dar știam că o să slăbesc la Survivor. Acolo, în prima lună, am slăbit mult. Abia mă mai țineam pe picioare. E un dezechilibru.

Acolo mănânci mult cocos. Cocosul are foarte multe calorii, dar nu are destui nutrienți. Și nu e ok, se depune. Încercam să vorbim cu medicii de acolo să le spunem ce se întâmplă cu noi. Pentru că începusem să văd celulită și mă întrebam de unde e", a spus Carmen Grebenișan.

„Mâncam fierturi, cocos și beam apă. De unde să se întâmple așa ceva? Mi-au zis să renunț la cocos… singura mea sursă de hrană! Să beau doar apă!? Bine, mi-au zis să mănânc mai puțin. Dar, na, eu eram cea mai mâncăcioasă de acolo”, i-a dezvăluit influencerița lui Cătălin Măruță.

Carmen Grebenișan, probleme grave

Carmen Grebenișan a povestit că a avut o problemă și cu întârzierea menstruației. Totodată,  i-a apărut și o formă gravă de acnee.

„O să vă povestesc câteva chestii, legate de schimbările astea fizice prin care am trecut și în continuare trec. Acum am fond de ten, dar a făcut acnee. Am făcut acnee gravă! Gravă de tot. Doamne, nu am crezut că o să trec prin asta! Sunt singura fată de acolo care a făcut acnee. Dintre toate! Ăsta a fost norocul meu”, a povestit Carmen Grebenișan pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net