Roxana Ciuhulescu: "Cătălin Zmărăndescu şi CRBL m-au dezamăgit". Ce spune despre conflictele cu cei doi

#Survivor România

A rezistat aproape o lună în competiţia „Survivor”, difuzată la Pro Tv. Roxana Ciuhulescu a mers cu gândul să câştige, dar s-a întors mai devreme din cauza accidentării la picior. Concurenta a povestit, într-un interviu pentru Click!, cine a dezamăgit-o, dar şi cine a impresionat-o.

image

Click! Roxana, ce a însemnat Survivor pentru tine? Cu ce ai compara această experienţă?

Roxana Ciuhulescu: Pentru mine, Survivor a fost o experienţă fabuloasă şi de neuitat. În 2017, am primit propunerea de a participa la prima ediţie Exatlon şi, cum eram proaspăt divorţată, mi-a fost frică să accept propunerea lor pentru că asta însemna să plec de lângă Ana pentru o perioadă prea mare. Prin prisma acestui lucru, am acceptat Survivor, rămăsesem cu o dorinţă neîmplinită. Pe scurt, experienţa Survivor sună aşa: foamete, dormit pe podea şi trezit cu dureri de toate oasele, frig şi umiditate mare noaptea, alergii de la insecte, insolaţii, deshidratări, contuzii/umflături de la probele sport, suspine de dorul familiei. Sunt doar câteva “ingrediente” ale celei mai dure emisiuni-competiţii din lume. Ca să nu mai spun că este greu să concurezi când n-ai mâncat ceva de câteva zile. Ce zici, te bagi?

Echipa „Faimoșilor” este foarte puternică
Echipa „Faimoșilor” este foarte puternică

Dacă nu ar fi fost problema de la picior, ţi-ai mai fi dorit să continui?

Când am acceptat Survivor, nu m-am gândit nici o secundă să merg acolo să câştig concursul. Ştiam de la bun început că va fi greu spre imposibil ca vreme de 6 luni să stau departe de familie. Totodată, mai ştiam că din punct de vedere fizic, va fi greu să rezist atâta vreme. Însă m-am dus cu gândul ca măcar două luni să rămân în competiţie. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg şi da, a trebuit să părăsesc concursul mai devreme, din cauza problemelor de la picior.

Momentul eliminării a făcut-o să lăcrimeze
Momentul eliminării a făcut-o să lăcrimeze

"Foarte frustrant sentimentul acela de neputinţă"

Ai părăsit competiţia din cauza problemelor de sănătate. Ţi-a fost teamă de ceva mai grav? La ce te-ai gândit?

Nici nu-mi dădusem seama de gravitatea problemei. La început, doar am constatat că genunchiul mi se umflase. I-am arătat medicului, m-a consultat şi a decis ca cel puţin în ziua respectivă să nu intru în concurs. Ziua următoare, genunchiul era deja dublu şi nu mai puteam călca pe picior. Acelaşi medic a decis să mă trimită la spital pentru investigaţii. Odată ajunsă la clinică, mi-a fost extras lichidul şi mi-au fost administrate antiinflamatoa­re şi antibiotic. Cu toate tratamentele, genunchiul s-a umflat încontinuu şi aşa am ajuns la excluderea din competiţie, prin eliminare pe motive medicale. În acest moment, deşi sunt în repaus, piciorul este în continuare umflat şi se vorbeşte despre o posibilă ruptură de ligament. M-am programat la RMN. A fost frustrant să-mi văd colegii cum se chinuie să câştige competiţia şi că au nevoie de mine, iar eu, nu puteam susţine echipa decât moral. A fost o competiţie în care fetele au fost obligate să intre de mai multe ori în concurs, să concureze şi pentru mine. Mă uitam de pe margine şi îmi rodeam unghiile de emoţii şi stres, foarte frustrant a fost sentimentul acela de neputinţă. Mă mustra şi gândul că Xonia fusese eliminată, deşi era aptă fizic. iar eu, care nu mai puteam juca, am fost votată să rămân în competiţie. Mi s-a părut nedrept faţă de ei toţi.

Face sport zilnic, însă problemele de la genunchi au dat-o peste cap
Face sport zilnic, însă problemele de la genunchi au dat-o peste cap

Zmărăndescu şi CRBL, Faimoşii care au dezamăgit-o

Au fost dispute între tine şi anumite persoane din tabăra Faimoşilor. Zmărăndescu te-a tachinat şi el. Cine te-a deranjat cel mai tare?

Nu am acceptat niciodată bârfa sau vorbele de ocară aruncate gratuit oamenilor care nici măcar nu sunt de faţă sau nu se pot apăra. Aşa a început disputa dintre mine şi Zmărăndescu, pentru că am spus lucrurilor pe nume. Cum nici unul din echipă nu a vrut să-i atragă atenţia că nu este frumos să-ţi vorbeşti colegii pe la spate, Zmărăndescu a fost deranjat că am spus eu lucrurilor pe nume. Cei vizaţi nu erau de faţă când Zmărăndescu vorbea urât despre ei, lucru care nu ştiu dacă s-a văzut sau nu la tv. M-a deranjat bârfa. Realizam că dacă nu i se pune punct, va fi greu să devenim cu adevărat o echipă. Probabil, asta a fost o lecţie pentru el. Pe de altă parte, sunt conştientă că oamenii nu sunt obligaţi să te iubească sau să te accepte. O altă “surpriză” a venit din partea lui CRBL. Cu toate că l-am admirat şi că în fiecare an, de ziua lui, îi transmiteam mesaje de felicitare, în cadrul Survivor, am descoperit că CRBL este un cu totul alt om faţă de cel care credeam că este. Reacţiile lui de dispreţ faţă de mine şi respingerile cu care m-a tratat, de-a lungul acestei perioade, m-au făcut să-mi schimb părerea faţă de el, ca om. CRBL m-a dezamăgit.

Soțul și cei doi copii, Ana şi Cezar, au aşteptat-o pe Roxana cu sufletul la gură
Soțul și cei doi copii, Ana şi Cezar, au aşteptat-o pe Roxana cu sufletul la gură

"Radu Itu este pregătit să reziste până la final"

Cine crezi că merită să câştige această competiţie?

Din tabăra Faimoşilor, eu cred că Radu Itu este cel pregătit să reziste până la final. Radu este antrenat pentru supravieţuire şi dacă organismul şi mentalul său nu vor ceda, îl văd a fi câştigătorul. Cred că are toate calităţile să fie câştigător. Dacă n-aş şti că Robert Niţă are probleme cu spatele, aş putea paria pe el că va ajunge în finală. Deşi are o vârstă, Robert are o condiţie fizică foarte bună. În aceeaşi măsură, cred că şi Ionuţ Popa din tabăra Războinicilor are mari şanse să ajungă în finală.

Cine ţi-a lipsit cât ai fost plecată?

Cel mai rău am suferit de dorul copiilor şi al soţului meu. Îmi era frică să adorm, mă trezeam mereu cu imaginea lor în ochi şi plângeam, plângeam. Sufleteşte, experienţa asta m-a dărâmat. Am realizat, încă o dată, că familia şi sănătatea sunt cele mai importante. Dacă nu ai aceste două lucruri, nu ai nimic, eşti un om pierdut.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net