EXCLUSIV Nicoleta Luciu și Cove, o nouă emisiune la Prima TV?

Ultima actualizare:

De ceva vreme se tot zvonește că fermecătoarea Nicoleta Luciu (41 de ani) vrea să revină pe micul ecran și nu s-a întâmplat mai nimic în această direcție. În 2019 a fost la un pas să participe cu sora ei, Iuliana Luciu, la "Asia Express", dar s-a răzgândit în ultimul moment. Iată că, în curând, am putea să o revedem pe Nicoleta, la TV!

Nicoleta Luciu și Cove ar putea prezenta împreună, la Prima TV
Nicoleta Luciu și Cove ar putea prezenta împreună, la Prima TV

Se aude că frumoasa brunetă este pe cale să semneze un nou contract cu Prima TV și să i se dea pe mână o emisiune despre nunți, cum are și Kanal D (n.r. "Se strigă darul"). Nicoleta a mai prezentat un astfel de show, tot la Prima TV, atunci când îl avea partener pe Denis Ștefan, fostul ei coleg din telenovelele "Inimă de țigan" și "Regina". Este vorba despre anul 2015.

Nicoleta Luciu ar putea prezenta cu Cove o emisiune despre nunți

Însă de data aceasta se aude că partener îi va fi nimeni altul decât Cove, pe numele lui real Gabriel Coveșeanu. Cei doi au participat împreună la mai multe emisiuni și, la un moment dat, au gătit unul pentru celălalt într-un proiect de emisiune al lui Horia Vîrlan. Deci se cunosc și au multe în comun, amândoi fiind actori. Cove este acum partenerul de prezentare al Dianei Bart, la emisiunea "Flash Monden".

Din păcate, show-ul pregătit pentru Cove și Luciu întârzie să apară pe micile ecrane și probabil că s-a întâmplat acest lucru și din cauza pandemiei de Coronavirus, având în vedere că multe evenimente private au fost restricționate. Nicoleta Luciu este așteptată cu interes pe micile ecrane, mai ales că în ultimii ani și-a mai făcut câteva retușuri pe ici, pe colo, și abia așteptăm să o vedem cu noul său look.

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au patru copii

Nicoleta Luciu s-a căsătorit în 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo (45 de ani). Aceştia au împreună patru copii: Zsolt jr. (13 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (10 ani). Afaceristul deţine în oraşul natal un complex rezidenţial de blocuri şi două vile estimate la 400.000 se euro fiecare. Soţul Nicoletei mai deţine un lanţ de cazinouri în toată ţara. 

Nicoleta Luciu s-a născut pe 12 septembrie 1980, în București. În 1999 a câștigat titlul de "Miss România", apoi și-a construit o carieră în televiziune și în seriale. Debutul ca actriță și l-a făcut cu rolul Sonia Ghițescu, în telenovela „Lacrimi de iubire” (2004). În 2007, Nicoleta a filmat pentru „Inimă de țigan”, după care am văzut-o în "Regina", "Aniela" și "Iubire și onoare".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net