Momentul care a rupt inimile juraților în semifinala Românii au talent: „A trebuit să ajung la 50 de ani să mă învețe ce e iubirea”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

O fetiță a impresionat profund jurații de la Românii au talent! Micuța în vârstă de 7 ani este un adevărat fenomen al dansului!

Fetița care a rupt inimile în semifinala Românii au talent
Fetița care a rupt inimile în semifinala Românii au talent

Amira Olosuten a reușit să ridice în picioare o sală întreagă cu talentul său ieșit din comun. La vârsta de numai 7 ani, copila a reușit să facă un show cu totul deosebit în prima semifinală de la Românii au talent 2023.

Amira Olosutean a impresionat în semifinala Românii au talent 2023

Cea mică a moștenit pasiunea din talentul din familie, aceasta începând să danseze încă de la vârsta de 2 ani, inspirată fiind de părinții săi care dețin o sală de dans. Tatăl său a făcut dans sportiv de performanță și i-a insuflat iubirea față de această artă. De-a lungul timpului micuța Amira a obținut rezultate remarcabile la concursuri, și nu este de mirare, pentru că aceasta reușește să execute mișcările de dans cu o maturite și profunzime incredibile pentru vârsta sa fragedă. 

Copila a fost remarcată de Alla, finalista RAT 8, care a decis că trebuie să o antreneze pe Amira, cea mică având un viitor strălucit în față. Chiar ea a mărturisit că odată ce aude muzică, nu se poate stăpâni să nu danseze. 

„Sunt pur și simplu emoționat că a trebuit să ajung la 50 de ani să mă învețe Amira ce e aia iubirea. Îți mulțumesc din suflet Amira”, a precizat Andi Moisescu la finalul numărului.

„Sunt emoționată să văd un copil atât de curajos. Pe lângă faptul că dansezi extraordinar, ești foarte curajoasă, ești frumoasă, ești expresivă”, a adăugat Andra.

O fetiță de 7 ani a rupt inimile la Românii au talent

„Amira, indiferent de câte emoții aduce scena asta pentru oamenii mari, tu nu ai trădat deloc treaba asta. De când te-am văzut acum 2 ani de zile până acum, mi se pare că stăpânești totul foarte bine. Până aici este perfect tot ceea ce faci", a precizat Bobonete.

Numărul l-a impresionat și pe Dragoș Bucur: „Lupta ta de acum încolo, va fi nu să faci lucruri fenomenale, ci să fii un copil normal. Tu deja ești fenomenal, va trebui să depui efort să fii un copil normal.”

Amira a mai participat la Românii au talent și anul trecut unde a obținut 4 de da.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net