Ce s-a ales de Florin Limbovici, fost participat în sezonul 2 Românii au talent. Din ce câștigă bani acum

În anul 2012, pe scena Românii au talent, și-a făcut apariția și a ridicat publicul în picioare nimeni altul decât Florin Limbovici. De profesie alpinist utilitar, concurentul i-a purtat pe jurați și pe cei de acasă de la adrenalină la extaz. Nonconformistul sportiv a sfidat incredibilul și a dansat pe o chingă suspendată în aer, dând dovadă de un echilibru și o nonșalanță fantastice.

Florin Limbovici la Românii au talent. FOTO: Arhivă presă / Pro TV
Florin Limbovici la Românii au talent. FOTO: Arhivă presă / Pro TV

Deși a făcut senzație pe scena Românii au talent, anii au trecut, iar Florin Limbovici a renunțat la lumina reflectoarelor, în ciuda pasiunii sale pentru alpinism. Cu ce își ocupă însă timpul acum și din ce își câștigă banii, rămâne să aflați din rândurile de mai jos.

Pasiunea pentru alpinism îi aduce bani lui Florin Limbovici

Florin Limbovici a fost unul dintre concurenții sezonului 2012 de la Românii au talent care a reușit să obțină aprecierea celui mai pretențios membru al juriului de atunci, Mihai Petre, pe care l-a lăsat fără cuvinte:

„A fost una dintre cele mai mari surprize pe care le-am avut la «Românii au talent» de până acum. M-ai purtat aşa, peste tot, de la bucurie la invidie, pentru că ai un balans fantastic ceea ce îşi doreşte orice dansator din lumea asta. Dar ce faci tu e atât de special încât m-a lăsat cu gura căscată. Ai fost uimitor, fantastic, felicitări din partea mea Bravo!”, spunea la acea vreme Mihai Petre. 

După ce i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la Românii au talent și a devenit un exemplu în ochii celor de acasă, Florin Limbovici face ceea ce știe mai bine: alpinism. La o scurtă vizită pe contul lui de Instagram, observăm că fostul concurent al emisiunii de talente se ocupă în continuare de alpinism.

A devenit trainer și se ocupă să-i învețe pe pasionații de sport și senzații tari cum pot deveni experți în alpinism. Mai mult decât atât, se pare că Florin are o pasiune profitabilă și pentru realizarea designului produselor din piele.

Pe contul lui de Instagram, sportivul are postate câteva fotografii cu produse din piele, realizate chiar de către el. Viața lui de acum pare a fi exact așa cum și-a imaginat, Florin Limbovici ajungând să facă ceea ce iubește cel mai mult și se bucură de fiecare moment al vieții sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net