Jane Seymour face alpinism la 70 de ani. Unde s-a cocoțat actrița din ”Dr. Quinn”, zilele trecute?

Ultima actualizare:

    Jane Seymour, 70 de ani, s-a pozat de pe vârful Sandstone (941 metri)foto: Instagram
Jane Seymour, 70 de ani, s-a pozat de pe vârful Sandstone (941 metri)foto: Instagram

Jane Seymour face alpinism la 70 de ani. Actrița din serialul de succes ”Dr. Quinn” a postat o fotografie care i-a lăsat cu gura căscată pe fanii ei. Ea s-a pozat în timpul unei drumeții pe munții San Vicente, din apropiere de casa ei din Malibu, California.

Jane Seymour este într-o formă fizică incredibilă! La 70 de ani, actrița din ”Dr. Quinn” a plecat într-o drumeție pe munții San Vicente, din apropiere de Malibu, California. În ciuda traseului abrupt și a faptului că a avut de mers pe jos, cu rucsacul în spinare aproape cinci kilometri, Seymour nu s-a lăsat până când nu a ajuns în vârful muntelui unde a făcut o poză pentru fanii ei. Revenită în SUA după filmările din Irlanda, actrița a profitat de vremea frumoasă pentru a lua o gură de aer proaspăt de pe vârful Sandstone (941 metri). Jane Seymour a povestit că secretul tinereții ei nemuritoare este faptul că nu stă niciodată pe loc și duce un stil de viață echilibrat.

Citește și:

Jane Seymour arată senzațional la 78 de ani! Cum își menține silueta

Jane Seymour, 70 de ani, și-a descoperit o nouă vocație: s-a apucat de croitorie în pandemie

Jane Seymour, a născut de patru ori

Jane Seymour s-a aflat în timpul verii în Irlanda unde a filmat la un nou film alături de Amy Huberman. Filmul este o dramă și Seymour a interpretat admirabil personajul, care e o femeie în vârstă, care merge în baston. Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori, cu Michael Attenborough, între 1971-1973, Geoffrey Planer, între 1977-1978, David Flynn, între 1981-1992, şi James Keach, între 1993-2015. Are patru copii, Katherine (39 de ani), Sean (34 de ani), Stacy şi Kristopher, de 25 de ani, şi o avere de 60 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net