Fiica fostului președinte american George Bush a recunoscut la TV că nu poartă lenjerie intimă / video

Jenna Bush, fiica fostului președinte american George W. Bush, a făcut o mărturisire total neașteptată, în direct la TV, în cadrul unui show pe care îl prezintă pe postul NBC, alături de vedeta de televiziune, Hoda Kotb. Jenna Bush a fost dată de gol chiar de co-prezentatoarea show-ului, iar fiica fostului lider de la Casa Albă nu s-a jenat să spună și motivul pentru care a deprins acest obicei inedit.

Fiica fostului președinte american George Bush a recunoscut la TV că nu poartă lenjerie intimă
Fiica fostului președinte american George Bush a recunoscut la TV că nu poartă lenjerie intimă

Jenna Bush, 41 de ani, una dintre fiicele gemene ale lui George W. Bush, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a dezvăluit unei națiuni întregi, în cadrul unui show live, pe care îl prezintă la postul NBC, că are obiceiul de a nu purta lenjerie intimă. 

Cea care a dat-o de gol pe fata fostului lider de la Casa Albă a fost chiar colega ei de platou, Hoda Kotb, unul dintre cei mai de succes oameni de televiziune din SUA. Jenna Bush și Hoda Kotb prezintă împreună o emisiune de divertisment, iar în timpul show-ului, Kotb declarat, în direct, despre fiica lui George Bush că aceasta nu poartă lenjerie intimă. 

Co-prezentatoarea lui Jenna Bush a observat acest detaliu despre colega ei, chiar în vestiar, în timp ce amândouă se schimbau în ținutele pentru emisiune, iar fiica fostului președinte SUA a avut un accident vestimentar, când fermoarul rochiei s-a rupt brusc. 

Am fost puțin surprinsă pentru că Jenna și cu mine știm multe una despre cealaltă, iar în timp ce ne aflam amândouă în vestiar și ne schimbam, am observat că Jenna nu purta lenjerie intimă”, a delarat Hoda Kotb despre fiica fostului lider al SUA, în direct la TV, în timp ce Jenna Bush, stătea chiar alături de ea.

Jenna Bush, motivul pentru care nu poartă lenjerie intimă: «Cred că...»

Jenna Bush a explicat la rândul ei motivul pentru care preferă să nu poarte lenjerie intimă. 

«Cred că silueta arată mai bine fără lenjerie intimă, există o mulțime de avantaje»

În ciuda sincerității ei, Jenna Bush părea puțin jenată părea să fie și puțin jenată.

"Mi-ai promis că nu vei face asta! Sunt mulți oameni aici!" fosta prima fiică i-a spus lui Kotb, mai târziu, în glumă: „Sunt sigur că mama mea nu a fost niciodată mai mândră”, a mai adăugat, ironic, fiica fostului președinte George W. Bush. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
cub ioana nastase png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
foto1 fratiiB jpg
remus iosub ramore iumor 3 jpg
kevin mccallister jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg