Filmul care te ține cu sufletul la gură apare în luna iulie, pe Netflix! E plină de suspans și mister

Netflix a stabilit data premierei globale pentru Vanished into the Night, un nou film thriller misterios din Italia. Producția va apărea pe data de 11 iulie și spune povestea lui Pietro, un bărbat cu un trecut zbuciumat, și a Elenei, un psihiatru american care l-a iubit pe Pietro și s-a mutat în Puglia, Italia, pentru a fi cu el. S-au căsătorit și au avut doi copii, visând să restaureze o fermă și să o transforme într-un hotel. Dar lucrurile între Pietro și Elena nu au mers bine și s-au despărțit.

Producția care te ține cu sufletul la gură apare în luna iulie pe Netflix
Producția care te ține cu sufletul la gură apare în luna iulie pe Netflix

Producția care te ține cu sufletul la gură apare în luna iulie pe Netflix!

Acum, cei doi se află în mijlocul unei lupte pentru custodie, situație înrăutățită de dispariția copiilor în timp ce se aflau cu Pietro la fermă. După ce îi caută furibund, dar nu îi găsește, Pietro nu are de ales decât să o anunțe pe Elena. Deloc surprinzător, aceasta este foarte supărată și îl învinovățește la nesfârșit.

Apoi primesc un telefon. Copiii lor au fost răpiți. Pentru a-i recupera, trebuie să plătească 150 000 de euro în numerar, în termen de 36 de ore. Pentru Elena, totul este foarte clar: răpitorii sunt cămătarii cu care Pietro a intrat în datorii în timp ce încerca (fără succes) să restaureze ferma. Aceștia sunt oameni periculoși, capabili de orice, așa că Pietro și Elena vor trebui să facă ce le spun ei.

Neavând unde să apeleze, Pietro îl contactează pe vechiul său prieten, Nicola (Massimiliano Gallo, Bastarzii din Pizzofalcone, Imma Tataranni, Vincenzo Malinconico), care îi propune o înțelegere: Nicola îi va da lui Pietro banii de care are nevoie dacă acesta îi ia niște droguri de la "partenerii" săi de afaceri.

O face, și astfel începe aventura nebunească a lui Pietro în mijlocul mării, din care iese miraculos în viață dimineața. Dar când se întoarce la Bari, găsește o situație total diferită de cea pe care o părăsise cu doar câteva ore înainte. Nimic nu mai pare să corespundă realității, iar oamenii se comportă absurd, mai ales Elena. Pietro crede că înnebunește. Ce se întâmplă, vă lăsăm pe voi să aflați!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net