Filmul care te ține lipit de ecran de la început și până la sfârșit. E pe Netflix și este una dintre cele mai vizionate pelicule ale momentului

Filmul care te ține lipit de ecran de la început și până la sfârșit. E pe Netflix și este una dintre cele mai vizionate pelicule ale momentului. Este vorba despre „Code 8: Part II”, care continuă să exploreze una dintre cele mai incitante povești sci-fi, iar finalul oferă o oarecare speranță pentru comunitatea cu energie electrică din orașul futurist Lincoln City.

Filmul care te ține lipit de ecran de la început și până la sfârșit
Filmul care te ține lipit de ecran de la început și până la sfârșit

Filmul care te ține lipit de ecran de la început și până la sfârșit

Este o continuare a Cod 8 (o adaptare de lungmetraj a scurtmetrajului cu același nume din 2016), care a prezentat spectatorilor o lume în care 4% din populație se naște cu puteri. Aceștia nu sunt considerați supereroi, ci mai degrabă devianți, de public și de autorități. Plasată la cinci ani după evenimentele din primul film, continuarea îl urmărește pe Connor Reed (Robbie Amell din Upload), care este în sfârșit eliberat din închisoare. El caută acum o viață mai liniștită, lucrând ca om de serviciu la centrul comunitar local.

Cu toate acestea, când o tânără fată pe nume Pavani (Sirena Gulamgaus) este martoră la moartea fratelui ei și descoperă un secret bine păzit, Connor va deveni singura persoană dispusă să o protejeze. Pavani a devenit prioritatea numărul unu atât pentru forța de poliție coruptă condusă de liderul ei cu două fețe, sergentul Kingston (Alex Mallari Jr.), cât și pentru șeful mafiei locale, Garrett Kelton (Stephen Amell din Arrow).

După cum știm, Connor și Garrett au o istorie comună - Connor a ajuns la închisoare la sfârșitul Codului 8, după ce a călcat pe urmele lui Garrett în lumea criminală din Lincoln City. În absența lui Connor, Garrett a devenit liderul distribuției de Psyke, un drog popular fabricat din lichidul spinal al oamenilor cu putere. Filmul nu explică ce s-a întâmplat cu sindicatul crimei cunoscut sub numele de The Trust (care a condus distribuția Psyke în primul film prin intermediul șefilor mafioți Sutcliffe și Cumbo, acum dispăruți) și nici nu dezvăluie unde se află Park, polițistul interpretat de Sung Kang din Fast and Furious.

Secretul pe care îl descoperă Pavani este legat de noii câini roboți non-letali ai LCPD, cunoscuți sub numele de K9. Sergentul Kingston conduce această inițiativă în cadrul departamentului de poliție după ce ofițerii robotici anteriori, Gardienii, au creat o mulțime de controverse din cauza brutalității sale împotriva persoanelor cu putere. În urma reacțiilor negative, LCPD dorește să evite violența cu orice preț. Cel puțin asta este ceea ce spun ei publicului. Iar de aici, vă lăsăm pe voi să aflați mai multe!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net