Filmul care va scrie istorie pe Netflix. Doar în ultima săptămână a fost urmărit de 10 milioane de persoane

Filmul care va scrie istorie pe Netflix. Doar în ultima săptămână a fost urmărit de 10 milioane de persoane.  Filmul o are ca protagonistă pe Kelly Rowland în rolul lui Mea Harper. Ea este un avocat criminalist al cărui ultim caz îl implică pe apreciatul artist Zyair Malloy (Trevante Rhodes) și pe prietena sa decedată Hydie (María Gabriela González).

Filmul care va scrie istorie pe Netflix
Filmul care va scrie istorie pe Netflix

Filmul care va scrie istorie pe Netflix

În căutarea adevărului, Mea se confruntă cu natura înșelătoare a clientului ei și cu dorința ei tot mai mare pentru el. Această relație complexă avocat-client evoluează într-o relație care se dovedește a fi periculoasă pentru toți.

Mea este o femeie frumoasă, încrezătoare și de succes, care în ultima vreme s-a deconectat de soțul ei, Kal (Sean Sagar). Kal este băiatul mamei pentru Azalia (Kerry O'Malley), o femeie autoritară și dezaprobatoare, care se întâmplă să sufere și de cancer. În centrul căsniciei dintre Mea și Kal au pornit zvonuri de infidelitate. Din păcate, Kal nu reușește să-și susțină soția în fața mamei și a fratelui său Ray (Nick Sagar).

Familia Harper suferea din punct de vedere financiar din cauza datoriilor. Și Kal este parțial de vină, deoarece o dependență recentă l-a făcut să fie concediat de la locul de muncă și să nu mai poată contribui la plăți. Pentru a scăpa de datorii, Mea alege să se ocupe de cazul de crimă Hydie, în care Zyair este principalul suspect. Doar, ca în stilul tipic al lui Perry, scenariul face ca acest caz să fie mai complicat decât pare. De asemenea, lucrurile se complică când cumnatul lui Mea servește ca procuror în acest caz.

În condițiile în care Mea ar trebui să fie o avocată inteligentă și capabilă să lase deoparte sentimentele pentru a găsi răspunsuri, ea se lasă dominată de emoții și ia decizii care nu au sens pentru personajul ei. Ce se întâmplă de acolo, vă lăsăm pe voi să aflați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net