Filmul de pe Netflix care te va emoționa până la lacrimi. Are la bază o poveste reală și nu îl poți rata

Ultima actualizare:

Acest film celebru a devenit foarte recunoscut în întreaga lume și chiar a câștigat un Oscar. Unele fapte istorice merită povestite prin cinematograf, cum ar fi cazul unui film disponibil pe Netflix care este inspirat dintr-o poveste adevărată, care cu siguranță te va emoționa datorită intrigii sale incitante și dramatice, așa că nu o poți rata și e mai bine să te bucuri de ea în acest weekend.

Filmul are la bază o poveste adevărată. Foto: Click.
Filmul are la bază o poveste adevărată. Foto: Click.

„Codul Enigma”, inspirat dintr-o povesta reală  

Codul Enigma” este filmul care se află în acest moment în "catalogul" Netflix și care este inspirat dintr-o poveste adevărată care te va emoționa atât de mult încât nu-l poți rata, deoarece relatează evenimente surprinzătoare petrecute în timpul celui de-al doilea război mondial, dar departe de zonele de luptă jalnice.

Inspirat dintr-o poveste adevărată, acest film de succes se concentrează pe matematicianul, criptoanalistul și pionierul informatician britanic Alan Turing, care a fost o figură cheie în ruperea codurilor mașinii Enigma a Germaniei naziste, ajutând la victoria Aliaților în al Doilea Război Mondial.

Protagonistul, un introvertit care a ajuns erou

Pelicula care este disponibilă pe Netflix te va emoționa din cauza a tot ceea ce a trebuit să pătimească protagonistul introvertit pentru a fi erou și a reuși să-și aducă cunoștințele la sfârșitul războiului. Cu toate acestea, este surprinzător cum a fost tratat de-a lungul vieții.

În 'The Enigma Code' se remarcă spectacolele surprinzătoare ale protagoniştilor, care sunt interpretate de actorii Benedict Cumberbatch şi Keira Knightley. De la lansarea sa în cinematografe în 2014, acest film a obținut o mare apreciere și a fost nominalizat la numeroase ceremonii, inclusiv la Oscar, unde a fost considerat în categoriile proeminente Cel mai bun film, Cel mai bun regizor și Cel mai bun scenariu adaptat, câștigând la cea din urmă categorie.

Așadar, în cazul în care ai Netflix și vrei să te bucuri de un film excelent inspirat dintr-o poveste adevărată care te va emoționa, nu poți rata „The Enigma Code”, deoarece în prezent se numără printre tendințele platformei de streaming și continuă să primească foarte multe comentarii bune de la abonați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
În peste 25 de ani de relație, Oana și Viorel Lis au trecut prin multe dar au rămas totuși împreună
555 (11) jpg
image png
banner dinu pescariu ileana badiu png
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoană jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net