Filmul de pe Netflix de care îți vei aminti toată viața. Povestea este una impresionantă și te va marca profund

Pe Netflix poți vedea ecranizarea după Jane Austen, „Persuasiune” (2022), cu Dakota Johnson în rolul principal, al nonconformistei Anne Elliot. Îți vei aminti toată viața de acest film, povesta este una impresionantă și te va marca profund. Pelicula ne introduce printre mentalitățile și prejudecățile de la începutul secolului al XIX-lea, privite inclusiv dintr-o perspectivă contemporană. Nu lipsesc umorul și ironia. 

Pe Netflix poți vedea ecranizarea după Jane Austen, „Persuasiune” (2022). Foto: Click.
Pe Netflix poți vedea ecranizarea după Jane Austen, „Persuasiune” (2022). Foto: Click.

Romanul a fost publicat la 6 luni după moartea autoarei

"Persuasiunea" este o ecranizare a romanului cu același nume scris de Jane Austen, una dintre cele mai faimoase autoare de literatură romantică britanică. Romanul a fost publicat postum în 1817, la șase luni după moartea lui Austen, și a fost adaptat într-un film și în diferite seriale de televiziune de mai multe ori de-a lungul anilor.

Povestea eroinei

"Persuasiunea" este o poveste de dragoste și reconciliere care se concentrează pe relația dintre Anne Elliot și Frederick Wentworth. Anne este o tânără femeie care a fost convinsă să renunțe la dragostea ei pentru Wentworth, un marinar cu rang inferior, sub influența familiei și a prietenei ei, Lady Russell. După opt ani, Wentworth se întoarce ca căpitan de marină, iar sentimentele lor se reaprind. 

„Persuasiune” a mai fost ecranizat

Romanul „Persuasiune” a mai fost ecranizat în 1995, într-un film cu Amanda Root și Ciarán Hinds în rolurile principale. O altă versiune a fost cea pentru televiziune din 2007, cu Sally Hawkins și Rupert Penry-Jones, difuzată de ITV în Marea Britanie.

În noul film, ce poate fi vizionat pe Netflix, îi are în distribuție pe Richard E. Grant, Lydia Rose Bewley, Edward Bluemel, Yolanda Kettle, Agni Scott și Izuka Hoyle. Pelicula pune accentul pe contrastul dintre firea nonconformistă și sensibilă a lui Anne și apucăturile meschine ale celor din familia ei.

Dacă sunteți interesat de literatura clasică britanică și de poveștile romantice, "Persuasiunea" poate fi o opțiune de vizionat. Este o poveste captivantă despre dragoste, regrete și șansa de a recâștiga un iubire pierdută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net