Filmul „Sleeping Dogs”, cu Russell Crowe, făcut după cartea unui român, va rula în cinematografe din 15 martie

Cel mai așteptat film, „Sleeping Dogs”, în care rolul principal este interpretat de actorul Russell Crowe și este bazat pe cartea unui român, vândută în sute de mii de exemplare, va rula în cinematografele din România din 15 martie și din 22 martie în alte țări.

„Sleeping Dogs” va rula în cinematografe din 15 martie / foto: IMDB
„Sleeping Dogs” va rula în cinematografe din 15 martie / foto: IMDB

15 martie este data lansării în toate cinematografele din România a filmului „Sleeping dogs” („Câini adormiți” n.r.) cu Russell Crowe, actor premiat în 2001 cu Oscar pentru rolul principal din „Gladiator”. Pelicula este făcută după cartea unui român, „The Book of Mirrors” („Cartea Oglinzilor” n.r) al lui Eugen Ovidiu Chirovici. El va rula din 22 martie în alte țări, dar în România va fi difuzat mai devreme, adică începând din 15 martie.

Russell Crowe joacă rolul detectivului Roy Freeman, care luptă și cu pierderi de memorie, dar și cu un caz vechi de crimă, pe care nu reușise anterior să-l rezolve din cauza unui tratament experimental pentru Alzheimer. Freeman revine și, pe baza dovezilor dintr-o anchetă veche de 10 ani, descoperă un șir parcă nesfârșit de secrete întunecate care au legătură cu trecutul său. Așa s-ar rezuma, într-o singură frază, „Cartea oglinzilor”, un roman de peste 300 de pagini.

„Sunt de părere că e cel mai bun rol al lui Russell Crowe”

„The Book of Mirrors” a fost scrisă în limba engleză de Eugen Ovidiu Chirovici, care s-a mutat din România în Anglia, în 2012. Până în prezent, romanul volumul a fost tradus în 39 de limbi și s-a bucurat de succes comercial. Cartea care a stat la baza filmului „Sleeping Dogs” s-a vândut în peste 38 de țări din toată lumea. Cu toate că acțiunea a impresionat, autorul a refuzat să se implice în scrierea scenariului peliculei.

Despre filmul rezultat, autorul cărții spune: „Cred că e un film solid, cu o poveste clară și interesantă, care conține elementele de suspans specifice thrillerului psihologic, dar nu cade în capcana șabloanelor, și care te ține cu sufletul la gură. Sunt de părere că e cel mai bun rol al lui Russell Crowe din ultimii zece, cincisprezece ani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net