Gabriela Lucuțar, foc și pară la Chefi la cuțite. O concurentă din echipă a reușit să o enerveze la culme pe „Regina Întunericului”

#Chefi la cuțite

Tensiunile cresc în sezonul cu numărul 13 al show-ului culinar „Chefi la cuțite”. În ediția 15 din 22 aprilie, când concurenții au fost puși să gătească pentru prima oară în echipe, a apărut și primul conflict. Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, a fost scoasă din minți de o colegă.

Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, a răbufnit la „Chefi la cuțite”
Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, a răbufnit la „Chefi la cuțite”

În ediția 15 a emisiunii „Chefi la cuțite” a avut loc battle-ul cu numărul 1 și prima dată când concurenții au fost nevoiți să gătească în echipe. Chiar dacă tema era un simplă, unde a trebuit să prepare rețete pe bază de fructe și legume, prima etapă în care au gătit sub presiune a aprins un conflict neașteptat. Protagonistele au fost Gabriela Lucuțar și Iulia Creangă.

Mai exact, cea cunoscută drept „Regina Întunericului” a avut o scurtă altercație cu Iulia Creangă, colega sa de echipă, cea desemnată să fie atentă la fiecare fel al membrilor echipei sale. Se pare că, la un moment dat, Iulia a simțit că este momentul să intervină asupra echipei și să preia controlul, având în vedere că toți concurenții încercau să gătească cât mai repede pentru a-și termina la timp farfuria. Gabriela Lucuțar, însă, nu a fost de acord cu modul în care colega sa îi dădea indicații și a considerat că nu ar fi fost necesar să se întâmple acest lucru.

Gabriela Lucuțar, scoasă din sărite de Iulia Creangă

„Stai pe margine, nu stai bine, pune farfuriile, întinde farfuriile. Îngerii stau cu ochii pe noi. Îi place să îmi dea mie indicații. Ea nu știe nimic despre mine. Chef, eu nu mai învârt în nimic. Sub nicio formă Iulia nu a fost cea care a condus echipa, ea se băga foarte mult în seamă și, din punctul meu de vedere, chiar a făcut niște greșeli majore, dar eu am lăsat-o în pace”, a spus „Regina Întunericului”.

Mai mult, scoasă din minți, s-a apropiat de Iulia Creangă și i-a pus niște condimente în vasul în care gătea. Explicația sa a fost aceea că a vrut să o ajute, fiindcă i s-a părut că preparatului ei îi lipsea ceva. „Încerc să mă stăpânesc, dar îmi este foarte greu, cu o persoană ca ea. Am văzut niște condimente, am pus mâna pe ele și le-am aruncat în tigaia ei, apoi am amestecat. O ajutam, pentru că mi s-a părut că nu are culoare cărnița. Îi lipsea ceva”, a mai spus Gabriela Lucuțar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net